Más is nagyon rosszul erzi magat lelkileg Abortusz elott? Vagy csak en vagyok ilyen puhany?
Figyelt kérdés
2019. júl. 27. 15:11
21/41 A kérdező kommentje:
Moziba vitte oket az apukajuk.Csak a babam van itthon azert tudok valaszolgatni.amugy meg semmi kozod
2019. júl. 27. 17:55
22/41 anonim válasza:
20. válaszolóval tökéletesen egyetértek! Én is ugyanerre gondoltam...
23/41 anonim válasza:
Ééérdekes... velem sem történt meg. MERT amikor NEM akartam gyereket, védekeztünk normálisan és most, hogy babát szeretnénk nem védekezünk. Ennyire egyszerű...nem is értem mit vársz tőlünk, milyen hozzászólást szeretnél tőlünk, idegenektől.
24/41 anonim válasza:
Nem azért érzed ennyire rosszul magad, mert puhány vagy, hanem mert van lelkiismereted, és az érződik, hogy valójában nem szeretnéd ezt. Igen, más is nagyon rosszul érzi magát, és utána ez még rosszabb lesz. Ezt nem fenyegetésnek írom, egyszerűen ez érződik a soraidból.
25/41 anonim válasza:
Van már egy pici babád. Szerinted mennyi idővel lenne többed, ha ezt a gyereket elvetetnéd? Tulajdonképpen semennyivel...ugyanúgy kéne kelni a másikhoz, ugyanúgy oda kell figyelni 0/24-ben. Sokan direkt vállalnak kis korkülönbséggel gyereket, hogy nagyjából egyszerre meglegyen ez a nagyon kicsi, 0/24-ben szolgálatos korszak, meg hogy a gyerekek el tudjanak egymással később is jól játszani, ne mindig a felnőtteknek kelljen őket szórakoztatni. Neked is meglenne, de te itt be vagy pánikolva, ezért inkább elveteted úgy, hogy sem te, sem a párod nem akarja a lelke mélyén ezt az abortuszt. Mit vársz tőlünk? Hogy helyeseljünk, igazoljunk a döntésedben? Én a magam részéről nem tudlak, nekem ez nem elégséges ok egy abortuszhoz, pláne, ha amúgy is előre bánom az egészet, meg nem akarom igazán, csak győzködöm magam, hogy a józan ész szerint könnyebb lenne nekem...a józan ésszel sokra mész, ha beleroppansz lelkileg utána, és a meglévő gyerekeddel meg azért nem tudsz törődni. Én a helyedben visszamondanám ezt az abortuszt, ha ennyire problémás neked, és inkább gyakorlati tippeket keresnék a több kisgyerek együtt pesztrálásához. Bocsánat, ha keménynek tűnök, én megértem a félelmeid, és sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de szerintem hibát követsz el, ha úgy mész egy egy abortuszra, hogy nem magát a gyereket nem akarod, csak az általad gondolt nehézségektől félsz.
26/41 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt utolso es elozo is.Es mindenkinek aki normalisan nem bunko modon irt.Teljesen igazatok van.
2019. júl. 28. 16:59
27/41 anonim válasza:
Nem, hidd el, van olyan, aki úgy jár oda rendes védekezés helyett, mintha thai masszázsra menne... Aki viszont ilyeneket ír mint te, hogy már dobog a kis szíve (ami amúgy igaz, mert NEM CSAK EGY SEJTCSOMÓRÓL VAN SZÓ) az egy életen át bánni szokta, hogy ezt tette a saját gyerekével. Hiába lesz utána 3, azok már nem lesznek ugyanazok. Szerintem azt gondold át, hogyan tudnád megtartani. Abortusz után még ennél is rosszabb lesz. Kérj segítséget! Jó egészséget kívánok nektek!
28/41 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.Sokat beszelgettunk a parommal errol a dologrol o is tisztaban van az elonyeivel es sajnos tobb erv all amellett h ne maradjon a baba.De o meg ennek ellenere is szeretne megtartani inkabb kevesebbet jar dolgozni stb h nekem tudjon itthon segiteni a gyerekekkel.Ugyerzem ugy ahogy irjatok mindketten beleroppannank ebbe lelkileg nagyon sok ido lenne ezt feldolgozni.Ma megyek orvoshoz az en merlegem meg mindig arra billen jobban h menjen a baba,es valoszinuleg aztfogom mondani majd a dokinak h nem szeretnem megtartani.De igazabol ez nem jelent semmit mert meg hatravan a csaladvedelmis macera stb...Az is igaz h rettegek ettol az egesz uj helyzettol de nagyon sajnalom a paromat es a babat is aki nem kerte tolunk az eletet,most megis a konnyebb uton akarom elsikalni a meggondolatlansagomat.Hat nemtudom valoszinuleg ha atkuld ultrahangra es meghallom a szive dobogasat ott mar vegem is lesz,marmint olyan ertelemben h nem lesz szivem elvetetni,de majd kiderul.
2019. júl. 29. 08:34
29/41 anonim válasza:
Igen rosszul, meg utánna is, még rosszabbul. Mérlegelni kell mit bírtok anyagilag, mentálisan, érzelmileg stb. 6 gyerek nagyon nagy felelősség, fel kell őket nevelni, sokak gondolkodása csak a szülésig terjed meg hogy milyen szépen eljátszanak majd. De a gyerek nevelés nem csupán ennyi, már persze aki gondol arra is hogy lesznek mind iskolások, ami nem kevés pénzbe kerül,lesznek felnőttek akiknek szintén jöhet jól támogatás. Ezt nektek kell tudni! Nem nekünk!
30/41 A kérdező kommentje:
Na megtortent a vizsgalat.Es jelentem az eletet valasztom a meszarlas helyett.Plane hogy mar 10hetes vagyok (en azthittem 5-6 korul)Tudom tudom hogy nagyon nehez lesz ket kicsivel de nekem nincs szivem kikapartatni magambol egy eletet.Hala at egnek a parom mindenben segit majd es lesznek meg segitoink,ugyhogy nem is orlom magam tovabb. :)
2019. júl. 29. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!