Baj lehet hogy nincs meg a lelet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy most vettem észre mikor a leleteimet pakolgattam hogy az 1. trimeszteres szerológiai leleteimet nem kaptam meg a laborból. Jelenleg 32 hetes vagyok, eddig az orvos sem kereste és nekem sem tűnt fel hogy egy papírral kevesebb van. Szülésnél ebből lehet probléma?2019. júl. 22. 21:48
1/6 anonim válasza:
Kelleni fog.
Kérd ki a laborból
Gyakran elkeverik
2/6 anonim válasza:
Ügyfélkapud ha van, akkor le tudod taj szám alapján talán kérni, ha a labor e-eredményt is állít ki
3/6 anonim válasza:
Ha van ügyfélkapud, itt meg tudod nézni:
Sajnos ezek a leletek nagyon fontosak, ha a Hepatitis-B leleted nincs meg, oltani fogják ellene a babát, hiába nem vagy Hepatitises! Ha nem lesz meg, magánlaborban csináltasd meg újra, mert államiban sokszor kell 5-6 hét, mire megjön az eredmény, magánlaborban 1 hét.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ügyfélkapum sajnos nincs, de első körben írtam a labornak hátha elküldik. Ha nem akkor marad a magánlabor.
2019. júl. 22. 22:40
5/6 anonim válasza:
Szia!Nálunk a labor ki se adja azt az eredményt.A háziorvos viszont meg tudja nézni neki van engedélye a lelet letöltéséhez.Nekem is ő nyomtatta ki és adta oda mikor beírta az adatokat a kiskönyvbe.
6/6 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam de nincs meg. A labor meg állítja hogy hozzájuk be se érkezett a vérminta...
Marad a magánlabor sajnos.
2019. júl. 25. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!