Mikor kezdtetek vizesedni?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, a bokám két napja nagyon bevizesedett. Tény, hogy ülő munkát végzem, nem sokszor állok fel, de ilyen problémám eddig soha nem volt. Felpolcoltam, de egyenlőre nem tűnik hasznosnak.2019. jún. 5. 22:54
1/5 anonim válasza:
Egyikkel sem vizesedtem, a legvégén sem. Az egyik barátnőm nagyon, neki sószegény éttendet, sok folyadékot és minél több mozgást javasoltak.
2/5 anonim válasza:
Elsővel szülés előtt 2 héttel, másodikkal soha
3/5 anonim válasza:
Én alapból, nem terhesen is hajlamos vagyok avizesedésre, főképp nyáron.
Elsővel már a 20. hét környékén vizesedtem. MÁsodikkal a 26. héttől kb., a harmadikkal a legkésőbb, a 32. hét környékétől. Persze hamarabb is előfordult, hogy mondjuk a zokni nyoma megmaradt a bokámon, de kifejezett lábdagadás, amikor alig fért be a cipőbe a lábam, ekkortól volt. Most 34 hetes vagyok a harmadikkal, konkrétan fájdalmasan feszül a bőr a lábamon, és míg régebben ez reggelre leapadt teljesen, most már reggel sem kényelmes a papucs. A vérnyomásom viszont majdhogynem alacsony.
4/5 anonim válasza:
Ha a dokinak megemlíted h.ülő munkát végzel,ki fog írni.Tesóm is ülő munkát végzett,kiírta a doki,onnantol mem vizesedett.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem szeretném kiíratni magam csak ha a baba miatt szükséges, szerintem megőrülnék ennyit itthon. Ma voltam a védőnőnél, kaptam pár tanácsot. (Séta, semmi só, ásványvízbe ne legyen nátrium) Remélem javulni fog.
2019. jún. 6. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!