Miket kérdeztek a dokitol?

Ez nem interjú, vagy vizsga. Ha nem jut eszedbe semmi, akkor nem kérdezel. Én azokat kérdezem ami épp foglalkoztat, pl. használhatom-e xy krémet az ekcémámra, vagy bemehetek-e a medencébe a strandon ha megyünk. De sokszor nekem sincs kérdésem.
Szerintem az a gáz, amikor valaki még a jövő évet is végigkérdezgeti aztán miatta vannak a negyedórás csúszások. Vagy az is gáz amikor nem kérdez de amint hazaér kiír 5 kérdést gyakorira.
Ha te épp nem vagy kíváncsi semmi extrára, akkor nem kell kérdezni csak hogy mégis mondj valamit.

Ha két terhesgondozás között felmerült valami bennem, azt mindig felirogattam magamnak és mikor mentem megkérdeztem. Ehetek,ihatok e ilyet, kenhetek e magamra olyat,milyen gyógyszert szedhetek erre vagy arra, fürödhetek e,napozhatok e, stb. Ami épp aktuális volt.
Legtöbbször nekem sem volt kérdésem, mindig mindent elmondott az orvosom. Esetleg ultrahang közben kérdeztem rá egy két dologra, kiváncsiságból.

Valakinek ha panasza van pl görcsöl a hasa, erre kérdez rá hogy normális-e mit lehet tenni stb, a vége felé hogy mikor kell indulni a kórházba, hogy fogom őt elerni (mármint en hívjam vagy majd a kórház hívja őt) ilyenek.
Ha nem volt kérdésem mindenféle kellemetlen érzés nélkül mondtam hogy köszönöm mindenre választ kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!