Mit gondoltok arról, aki 2 hosszú és nagyon fájdalmas természetes szülés után azt mondja, hogy ha lesz 3. baba azt csak is császárral hajlandó megszülni?
Azt, hogy a szerencsétlen anyukának fogalma sincs milyen fájdalommal jár a császár. Nekem volt mindkettő, bár nem én választottam a szülés módját. Ha lett volna választási lehetőségem sosem szültem volna császárral.
Akiknek nem volt, azt hiszeik, hogy hamar megvan, nincs fájdalom, túl vagy rajta és kész. Nem így van. A vajúdás akkor is megvan, érzéstelenítés miatt a császárt nem érzed, de utána hónapokig kínlódsz a gyógyulási folyamat miatt. Én szerencsés voltam, nem volt utána fertőzés, de ismerek olyan anyukát akinek a császáros seb elfertőződött. Ha a fájdalom miatt akar császárt akkor kérjen inkább epiduláris érzéstelenítést.
2-es, inkább neked nincs fogalmad, hogy milyen egy igazán nehéz hüvelyi szülés, aminek a végén tokától bokáig szakadsz, 2 órán keresztül foltoznak össze és ezt megelőzi, hogy kézzel tépkedik ki belőled a lepényt.
Mellesleg nálam az eda nem hatott.
Semmit. Ez az ő döntése.
És mit gondoltok arról, aki emiatt megszólja ezt az anyukát?
2!
Hát nem tudom, nekem sürgősségi császárom volt, minimális fájdalmat ereztem a műtét után és a világon semmi problémám nem volt később.
Volt 3db 24oras vajudasom ..
De nem akarnak mast.
Kerdes mi a hosszu es mi a fajdalmas ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!