Inszeminácio mennyire hosszu folyamat? Mennyire költséges? Inszeminácio után már nem sikerulhet termeszetes uton teherbe esni?
Pont annyira hosszú, mint egy sima ciklus.
Az, hogy mennyibe kerül függ attól, milyen gyógyszerek kellenek 5000-50.000 között is lehet. Ha tb támogatot helyen történik, akkor nincs más koltseg, maganintezmenyben ha jól tudom 60.000 Ft körül van maga a beavatkozás, bár ezt lehet rosszul tudom,
Természetesen sikerülhet utána spontán is teherbe esni. Semmi nem változik meg a szervezetben.
Maga az inszemináció kb 2 perc. De ezt megelőzően UH-ra kell menni több alkalommal, hogy pontos képet kapjanak a tüszők méretéről. Nem mondható költségesnek, több ismerősömnek és nekem is Bemfola injekciót írt fel a nőgyógyász, majd Oviterelle tüszőrepesztőt. Ez kb mindösszesen 20-25 eft. De ez egyénenként változó, valakinél több, valakinél kevesebb valamelyest. Itt inkább az a gond, hogy a teherbeesési arány elég kicsi, 8-10%.
Inszemináció után ugyanúgy teherbe tudsz esni, akár természetes úton. Semmi sem változik meg a női szervezetben, de a sok hormon okozhat némi hormon felborulást a szervezetben, ami később kiürül.
Inekciot hasba kell szurni ?
És magunknak ?
"Inekciot hasba kell szurni ?
És magunknak ?"
Igen! Nem fájdalmas, de el lehet ügyetlenkedni, úgy, hogy fájjon és befeketedjen. Össze kell szorítani a hasfalon egy darabot a hüvelykujj és mutatóujjal, majd egy határozott szúrást kell végezni. A tű direkt annyira rövid, hogy nem tudsz magadban kárt okozni. Ne aggódj nem lesz vészes, ha félsz, kérd meg a párod, a férjem is nekem csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!