Magánorvoshoz tervezek menni, ezért számolgatnék egy kicsit. Hányszor kell ellátogatni az orvoshoz az egész terhesség alatt?
"Mindenki megtalálja a magának, sznobság mértékének valót."
Igen, én is szégyellem magam, hogy mikor terhességi vészes hányással, félájultan az időpontom ellenére 4 órát várattak sztk-ban akkor úgy döntöttem inkább magándokihoz megyek. Valóban iszonyú sznobság az a 10ezer Ft amit 6 hetente kiadok. Mindjárt megyek és elásom magam.
Hiába hisztizel a tény az tény.
Nem tudok hozzászólni a terhességi hanyashoz, ájulashoz-hogy az valós vagy hiszti az is, igy ráértél kivárni a sorod vagy el kellett volna hogy lássanak. Nekem nem volt soha semmi problémám a terhesség soran-nyilván hiszen 4 utrahanggal, 2 vérvétellel letudtam az egészet.
SZTKban meg sosem jartam, fel sem merült hogy ne fogadott dokim legyen és ne a legjobb a városban. Minden orvos, nővér nála szült, ez számított.
Jól mondod kérdező elviekben :))
Amúgy meg nekimegy a masiknak bármiért, ha nem úgy csinálja ahogy ő.
Saját példa:
Magánorvossal kezdtem egy bevérzés miatt 5 hetesen, hetente hívott be és csak egy 2 perces Ultrahangot csinált 10ezerért...
Amikor már nem volt probléma, akkor is inkább 2 hétben látta a szükségességét a vizsgálatoknak.
Anyagilag megterhelő volt, így inkább váltottam.
SZTK-ra járok már, 4 hetente kell menni, de lesz hogy mondjuk 3 hét, mert úgy jön ki egy adott vizsgálat vagy konzultáció.
12. hétig kell kapnod beutalót vérvételre, EKG-ra, védőnőhöz, ebben az időben kell a Down szűrést elvégezni (lp Czeizel Intézet 43.000 Ft)
Háziorvos, fogorvos a terheskiskönyv miatt.
18-20. hét környékén lesz ismét egy fizetős ultrahang (25.000 Ft), én nem kaptam sztk beutalót, nekem itt is a Czeizel maradt.
Most még itt tartok csak :) de láthatod, így sem olcsó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!