Liga Anett védőnő, melyik nőgyógyászhoz tartozik?
De, 1-es, 2-es, tartozik. ;)
Debreceni védőnő és konkrét sztk-s nőgyógyászhoz tartozik, már ami a terhesgondozást illeti.
Hogy ő kihez, nem tudom, ezért javasoltam, kérdező, hogy hívd fel!
Ha a kereső által kidobott másodikhoz tartoztál volna, azt tudtam volna, mert én is nála vagyok.
Kapaszkodjatok meg! Nyíregyházán a terhesgondozóban helyben vannak szülészorvosok és védőnők, és igen, minden védőnő tartozik egy szülészorvoshoz! Attól függően melyik napon van tanácsadás az adott védőnőnek. Nem kell 2 helyre járni se!
És a poén, google alapján az említett védőnő debreceni! Szóval az egyik előző komment alapján a kérdező védőnője tartozik valakihez. :)
Bizony, bizony. Debrecenben ugyanúgy megy, mint ezek szerint Nyíregyen.
Hihetetlen, hogy nulla információval okoskodnak egyesek. :)
Elnézést, a várost tényleg elfelejtettem odaírni. Debreceni vagyok és körzetileg ehhez a védőnőhöz fogok tartozni.
A mostani védőnőm Berecz doktorral dolgozik együtt. Ezért mertem így feltenni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!