Nem tudom mit csináljak Kalocsán kell beutalot kérni ha 12hetes vagyok és senki nem mond semmit mit hogyan kell csinálni. Hova kell mennem és mikor? Valaki tudd segíteni? És hogy a védőnő be írta a baba könyvbe hogy 12hetesen uhra kell mennem.
Figyelt kérdés
Az elég ha felmutatom az uh n. Vagy be kell menem a házi orvoshoz kérni? Vagy honnan kell kérni nem igazán tudom sajnos?#12 hetes #Utrahang
2019. jan. 28. 09:46
1/1 anonim válasza:
A kiskönyedben van egy olyan oldal, hogy Beutaló térítésmentes, kötelező vizsgálatokra. Ott le van írva hogy milyen vizsgálatokra kell menned és ha a háziorvos kitöltötte amit ugyebár ki kell neki akkor nem kell beutalót kérned csak ezt az oldalt felmutatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!