Kismamák, ti mikortól és mivel kentétek a bőrötöket, hogy elkerüljétek a striákat?
Még az elején vagyok, 8. hét, de már kicsit gömbölyödöm :)
Mikortól célszerű kenegetni a bőröm, és mi a leghatékonyabb krém vagy olaj rá?
Köszönöm
10. Héttől kentem kb. Naturlad Kismama krém.
Ez volt a neve. Nincs egy csík sem a hasamon, pedig a combom nagyon striás, még korábbról
Én a 6. hét óta kenem a hasam, derekam és a mellem. Most 20 hetes vagyok, a mellem már szétrepedt és a csípőmön is megjelent egy kis vonal. Pedig nem is sima testápolót használok. A hasam amúgy alig nőtt és sosem voltam striára hajlamos.
Szóval örökérvényű törvény: akkor kezded kenni magad és azzal amivel akarod, ha ki akar repedni a bőröd akkor ki fog, így is - úgy is.
Bio oil nagyon sajnálom hogy nem találtam meg előbb.
Kezdetektől kentem sokkal puhább volt a bőröm, viszketést is enyhítette.
Első babamnal megrepedt ronda vörös csíkos volt. Az ikreknel meg semmi új csík nem lett és a régiek is szebbek
Már terhesseg elején célszerű kenni, hogyha genetika miatt repedne, akkor a száraz bőr miatt ne repedjen jobban.
De ami a legtöbbet segít, ha hiszed ha nem az a belső hidratalas. Méghozzá vízzel! :) napi 3Liter víz csodákra képes meg a narancsbor ellen is. :)
Amugy én 7.hettol kentem 2 naponta bio Oillal és feszesítő Nivea testapoloval.
20.hettol kB, mindennap bio oil este és reggel-este Nivea + Nivea borfeszesito tusfurdo.
Utolsó vagyok, nem is lett striam. 2 gyerekem van.
4 és egy évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!