12 hetes UH-ra nem furcsa ez az időpont?
Figyelt kérdés
A legutóbbi, 8hetes ultrahang szerint 17-én leszek 11 hetes 1napos terhes és akkorra kaptam időpontot a 12hetes UH-ra és vérvételre. Volt már más is igy? Olvastam hogy 11 és 13 hét között kell elvégezni, de mivel az előző terhességemnél pont ilyenkor állt meg a baba szíve aggódok... Esetleg hogy túl korai a vizsgálat... Előre is köszönöm a tapasztalatokat, válaszokat ☺️2018. dec. 12. 08:09
1/3 anonim válasza:
Igen, jol olvastad, 11 hetes kortol mehet a vizsgalat.
Ha korai, akkor visszahivnak maskor.
Az a lenyeg, hogy a baba ulomagassaga legalabb 45 mm legyen.
Ugyis uh-val kezdenek, ha ettol kisebb, akkor nem folytatjak a vizsgalatot, hiaba lenne mar ideje mensi szerint.
Szoval ne aggodj.
Az pedig, hogy korabban mi tortent es mikor lenyegtepen, ez egy uj terhesseg, tiszta lap, probald elengedni magad.
2/3 anonim válasza:
Mensi szerint mennyi idős terhes vagy?
3/3 A kérdező kommentje:
Mensi szerint pár nappal több ☺️
2018. dec. 12. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!