Honvéd Kórházba hogyan tudok időpontot kérni terhesgondozásra, ha még nem jártam ott?
Nem az a kérdés, hogyha nem oda tartozom, akkor sehogy, mert azért én megpróbálnám.
Csak a telefonszám, amit hívogatok 1 hete, soha nem veszi fel senki.
(0614752774)
Egyáltalán ezen kell, vagy valami másikon?
Köszönjük az észosztást, meg a stílust, rájöhettetek volna, hogy semmi értelme itt ennek.
Ha Pesten laknék, és nem 2 óra lenne az odaút + cipelem magammal a 16 hós gyerekemet, már megtettem volna.
Másrészt tény, hogy alapból váltani akartam, azért hívogatom őket, de az pénteken derült ki, hogy ahova jártam, nincs már UH. Ezért vált sürgőssé a dolog. Nálam ez 1 db munkanap. Kérdeztem valamit, aki nem tud érdemben válaszolni, csöndben is maradhat egész nyugodtan.
Ultrahangra szeretnél vagy ambulanciára?
Ultrahang 06-1/475-2775 (te 74-et írtál a végére)
Ambulancia: 06-1/465-1800/81845 mellék(egyébként nem feltétlen szükséges a mellék, mert kapcsolják); 06-1/4752654
Néha sokszor kell próbálkozni, hogy felvegyék, mivel állandóan dugig van a hely.Rengetegen telefonálnak be és sokszor azt sem tudják, hova kapják a fejüket. Szóval eléggé elfoglaltak, ezért próbáld többször vagy más időben hívni. De inkább az ambulanciát hívd először ott megmondják mit csinálj és kapcsolnak is, ha szükséges.
Köszönöm szépen!
(Jelenleg antartózkodási helyemen várok, hogy visszajelezzenek, hogy a 12 hetes genetikát megcsinálják-e. Ha igen, akkor elég lesz rendelésre bejutnom. Ha nem, akkor kell az UH.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!