Angliában élő kismamák, milyen támogatás jár szülés előtt illetve után?
Sziasztok. Én kinn élek Angliában a férjemmel, mindketten dolgozunk. Most várjuk az első babánkat és próbáltam utána olvasni, hogy kicsit képben legyünk azzal hogy milyen támogatásra leszünk jogosultak. Olvastam valahol hogy a szülés előtt a terhesség 25.hetében is jár egy egyszeri £180 támogatás.
Valaki van esetleg akinek van bármilyen biztos információja ezzel kapcsolatban? Köszönök minden segítséget.
Mivel nem a párod terhes , hanem te , az lényegtelen mióta van itt.
Szülés után jár majd a child Benefit havi 86 £.
Attól függ hol dolgozol, annyi Maternity jár majd ezt munkahelyen kell megkérdezned. Én NHS- nél dolgoztam, úgyhogy nekem így többet fizettek, kérdezd meg a munkahelyeden nálatok mi a helyzet.
Tax creditet igényelhettem majd , de azt csak szülés után.
Szülés előtt nem jár semmi.
Igen. Az angol útlevélről van tudomásunk. :)
Mi nem részesedünk semmilyen benefitben így a szülés utáni egyszeri támogatás gondolom így automatikusan nem fog járni. A családin felül kaphatunk még child tax creditet? Bocsánat a sok kérdésért csak még most kezdünk ezután járni. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!