Terhességi cukor miatt kórházi befektetés. Most mi lesz?
37 hetes vagyok, mai NST után az orvosom úgy látta jónak ha befektet kórházba. Inzulinos vagyok, napi 25 egységet szúrok, igy 7 alatti a cukrom. Orvosom szerint soknak számit ez az inzulinadag. NST-n ma párszor mozgás közben leesett a baba szivhangja 110-120 körülire, szerinte ezt a cukor okozhatja.
Mire számithatok? Vajon a szülésig bent fognak tartani, ami még 3 hét!? Vagy meginditnak? Valaki járt hasnonlóképpen?
Sok esetben a cukros kismamákat par hettel kirabban befektetik de mivel te inzulint is kap így biztos hogy elovigyazatossagbol tette. De ha nem is 100 alá de leesett a baba szivhangja ott vagytok a legnagyobb biztonsagban.
Egy barátnőmet teljesen más okból befektettek ket héttel korábban, pár naora ra lepenylevalasa lett. Ha nem a kórházban vannak mindkettőjüket elvesztettuk volna. Szerencsére az életmentő császár megmentette őket, volt kis oxigénhiany de nem lett maradandó károsodás.
Gondoltam megirom a fejleményeket.
Még a kórházban vagyok, haza már nem engednek. Valószinűleg a 38. hét végén szülésmeginditás lesz, de mivel a baba harántban fekszik, igy most csak császár jöhetne szóba. Egyelőre várjuk hogy beforduljon, aztán meglátjuk. Az inzulin adagom valóban csak a nőgyógyászt aggasztotta, a diabetológus szerint ez nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!