Keton a vizeletben terhességi cukor betegség esetén?
Figyelt kérdés
Sajnos cukros lettem. A terheléses 8,1 lett. 170gr ch diétára fogotak. Ellenőriznem kell a vizeletemet tesztcsíkkal, hogy van-e benne cukor meg keton. Azt mondták a diabetológián, hogy ha csak halvány rózsaszín az elszíneződés (keton), akkor az egy keresztnek felel meg, azzal nem foglalkozunk. Ha sötét rózsaszín akkor szólni kell a dokinak. Ugye elvileg akkor van keton a vizeletben ha éhezik a szervezet.. Mi van ha minden nap van benne, de csak picit? Nem káros ez a babára nézve? Úgy aggódom! Járt már így valaki?2018. febr. 9. 12:54
1/2 Kitti85 válasza:
Szia! Nekem 8.2 lett és 160chs diétát csináltam. Nekem kellett 1-2 hetente menni diabetológiára ès ott néztek vizeletet nekem volt 2 keresztes is de csak annyi lett hogy egy idő után emelték a cht 170 re majd 180ch lett a végén. A baba teljesen egészsègesen született de kicsit előbb jött nem voltam még 38 hetes és 2900g volt. Nekem amúgy nem is kellett otthon neznem ketont csak ők nézték.
2/2 anonim válasza:
Túl kevés a szénhidrátbevitel. Káros a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!