Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Keton a vizeletben terhességi...

Keton a vizeletben terhességi cukor betegség esetén?

Figyelt kérdés
Sajnos cukros lettem. A terheléses 8,1 lett. 170gr ch diétára fogotak. Ellenőriznem kell a vizeletemet tesztcsíkkal, hogy van-e benne cukor meg keton. Azt mondták a diabetológián, hogy ha csak halvány rózsaszín az elszíneződés (keton), akkor az egy keresztnek felel meg, azzal nem foglalkozunk. Ha sötét rózsaszín akkor szólni kell a dokinak. Ugye elvileg akkor van keton a vizeletben ha éhezik a szervezet.. Mi van ha minden nap van benne, de csak picit? Nem káros ez a babára nézve? Úgy aggódom! Járt már így valaki?
2018. febr. 9. 12:54
 1/2 Kitti85 ***** válasza:
Szia! Nekem 8.2 lett és 160chs diétát csináltam. Nekem kellett 1-2 hetente menni diabetológiára ès ott néztek vizeletet nekem volt 2 keresztes is de csak annyi lett hogy egy idő után emelték a cht 170 re majd 180ch lett a végén. A baba teljesen egészsègesen született de kicsit előbb jött nem voltam még 38 hetes és 2900g volt. Nekem amúgy nem is kellett otthon neznem ketont csak ők nézték.
2018. febr. 9. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Túl kevés a szénhidrátbevitel. Káros a babára.
2018. febr. 9. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!