A cukor vagy az invertcukrok az egészségtelenebbek?
Figyelt kérdés
Sok termékben már alig fordul elő általános cukor, helyette invertcukor, például glükóz-fruktózszörp, szirup fordul elő. Olvastam ellenjavallatokat utóbbi fogyasztására vonatkozóan, de konkrétan nem volt szembeállítva a cukorral, erre lennék most kíváncsi, hogy például aki nem hajlamos elhízásra, gyors anyagseréjű, ha ilyet fogyaszt, egészségtelenebb-e a cukornál, vagy sem.2017. okt. 23. 06:17
1/4 anonim válasza:
Mivel az emésztés során az összetett cukrok mindenképpen egyszerű cukrokká alakulnak, a kérdés értelmetlen.
2/4 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy kb. mindegy, melyiket esszük.
Inkább az a gáz, hogy mennyi mindenbe beleteszik (pl. felvágottakba is).
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2017. okt. 24. 01:46
4/4 anonim válasza:
Mind a két kommenttel egyetértek.
És sajnos a mai profitot hajhászó világban, sajnos valóban még a felvágottban is van. Ugye 1 kiló színhús 2 ezer forint, 1 kiló cukor meg 400. Az egyik legolcsóbb alapanyag, nyomatják mindenbe a nemes összetevők helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!