Cukorbeteg lennék, vagy ez normális? Mitől lehet?
Sziasztok, már tőbb, mint egy éve életmódot váltottam. Elhagytam a cukros ételeket stb stb, és néha persze előfordul, hogy eszek sütit vagy valamit, de olyankor utána elkezd menni a hasam, meg görcsöl, felpuffad stb a cukros ételektől. Mit tudok csinálni, vagy ez mitől lehet? Betegség, vagy normális, hogy így reagál a szervezetem? Vagy ez lehet cukorbetegség is?:o
Előre is köszönöm a válaszokat.
Én is másra gondolnék, a hasmenés elég tipikus laktózérzékenységnél (akkor is, ha orvosilag nem az az ember, de már évek óta nem ivott tejet, van ilyen a családban, nem bírja), míg cukorbetegségnél nem.
A cukros ételek elhagyása is lehet az ok, a cukortól is el lehet szokni. Drasztikus életmódváltások után egy régi típusú nap elég durva is tud lenni, ezt már sokszor hallottam és tapasztaltam is.
A legdurvább, ha a szénhidrátot minimalizálja valaki, akinek ez nagyon passzol s az esik rá a sütire, pizzára, de alaposan. Itt vannak a legdurvább rémtörténetek, görcsökkel, éjszakai szenvedéssel s napokig tartó rosszulléttel. Pedig nem érzékeny az adott ember semmire, csak megváltozott a működése s fokozatosabban kell visszaállni a régi életmódra vagy sehogy. De hasmenésről itt sem tudok.
Uh, a sütiben volt tej, és azt már 1-2 éve legalább, hogy nem ittam, de tejtermékeket eszek, szóval gondolom akkor ez is kilőve :c.
Akkor lehet tényleg az, hogy elszoktam tőle
Esetleg nézd meg ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!