Igen. Körzetekre van kijelölve, lakóhely szerint, nem választhatsz másikat. Ennek nyilván praktikus oka, hogy majd ki is kell járnia hozzád.
2018. júl. 23. 15:58
2/20 anonim válasza:
Muszáj oda menni, ahova tartozol. De le lehet mondani teljesen a "szolgáltatást" és akkor békén hagynak.
2018. júl. 23. 16:08
3/20 anonim válasza:
#2 én úgy tudom, hogy egy 2017-es jogszabály miatt már nem lehet lemondani a védőnői szolgáltatást.
2018. júl. 23. 16:17
4/20 anonim válasza:
Én nem abban a városban jártam, hanem egy másikba ahol dolgoztam. Annyit kellett tennem, hogy megkértem az unokatesómat, hogy ideiglenes tartózkodási helynek az ő lakcímét adhassam meg.
2018. júl. 23. 16:32
5/20 anonim válasza:
Igazából nem kell hozzá lakcím, az a fontos, hogy életvitelszerűen hol tartózkodsz. És valós címet kell megadnod, mert ki fog menni hozzátok.
Én is az ideiglenes lakcím szerinti védőnőhöz járok, de azért, mert itt lakom, ezen a címen albérletben. De akkor is hozzá kéne mennem, ha nem lennék bejelentkezve albérletbe.
És a hármasnak igaza van, már nem lehet lemondani.
2018. júl. 23. 16:38
6/20 anonim válasza:
Sajnos a körzeteshez kell járni és nem lemondható.
2018. júl. 23. 16:49
7/20 anonim válasza:
Jesszus, már lemondani se lehet? Ez kriminális! Még jó, hogy több gyereket nem tervezek. Ha meglátom, átmegyek a túloldalra, még most 5 évvel később is! Miért csak az anyákat lehet így korlátozni? Akkor legyen már minimum elvárás IQ és EQ terén a védőnőkre is!
2018. júl. 23. 16:52
8/20 anonim válasza:
Ahová a baba születni fog, aszerinti védőnőhöz kell menni.
2018. júl. 23. 17:05
9/20 anonim válasza:
Ez érdekes, én is unokatestvéremhez voltam bejelentve tartózkodásira (a nagyobbik gyerek iskolája miatt volt fontos), ténylegesen onnan pár utcára laktunk, ami már másik körzet, és a védőnő csak a tényleges fizikai tartózkodás szerinti lehetett. Bár nem bántam, sokat költöztünk már, és ő volt a legjobb mind közül. De már nem lakunk ott.
2018. júl. 23. 17:14
10/20 anonim válasza:
Utolsó, ez nem igaz.
Ahol életvitelszerűen élsz oda kell járni.
Az én babám már nem ide fog hazajönni, ahol most élek. De ott kell védőnőhöz járni, ahol aktuálisan élsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!