Mi a védőnő szerepe a terhességben? Kiadta a kiskönyvet 8 héttel ezelőtt, azóta nem tudom elérni.
Nekem havonta kell hozzá járnom.
Szerintem menj el hozzá rendelési időben és kopogj be, ha így is leráz, akkor tegyél panaszt a felettesénél.
Ha jól tudom csak annyi a szerepe, hogy ellenőrizze, részt veszel a kötelező vizsgálatokon és hogy a környezet amibe a baba születik, megfelelő-e.
A kiskönyvet is ellenőrzi, legalábbis kellene - hogy megfelelő mennyiségű pecsét van-e az anyasági támogatáshoz és igen, a támogatások, juttatások, jobb esetben munkahelyi jogok, baba élet kezdési ügyintézések rendjeinek ismerete, amit át kell adnia neked.
Ahol laksz, legyen az bejelentett vagy ideiglenes hely, ott kell járni a védőnőhöz. Majd ha költöztök, átad az újnak. A mostanit meg zaklasd. Vagy hívd fel a központi számot. Esetleg egy szomszédos védőnőt hogy nézzen már rá, ott van-e az illető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!