1 kg hízás, a védőnő leteremtett. Ez normális?
Mivel gdm-es vagyok a 12. héttől diétázok, ami miatt 8 kilót fogytam. Most 25 hetes vagyok, és "visszajött" egy kg. A védőnő pedig lehurrogott, hogy biztos nem tartom a diétát, óriásbabám fog születni meg ilyenek. Úgy ledöbbentem meg se tudtam szólalni.
Egyébként ugyanúgy tartom a diétát, és tény hogy túlsúllyal kezdtem a terhességet dehát akkor is egy gyerek növekszik bennem. Más kismamik akikkel beszélgettem 18. hétre már mindegyik hízott 4-5-6 kg-ot, nekik mégsem teszi ezt szóvá. Nem értem.
Ne törődj vele! Nem normális az ilyen...inkább dicsért volna meg, hogy lefogytál 8 kg-ot. Előbb-utóbb elkerülhetetlen a hízás, mégiscsak egy élet növekszik benned és a homronok teljesen másképp működnek ilyenkor.
Én a 22. hétben vagyok, 3 kg-t híztam, és mondta a védőnő, hogy ez teljesen jó.
Nem, ez nem normális !
Az én védőnőm azt mondta, hogy terheseknél a havi 1-1,5 kg hízás a normális és várható, ahogy a baba fejlődik.
Remélem, hogy szedsz vitaminokat, mert ez az őrült fogyókúra nem biztos, hogy jót tesz a babának - a védőnőd meg szégyellje magát!
16 kg-t híztam a terhességem alatt, 4200 grammos babát szültem. Egészségesek voltunk mindketten. Fel sem merült az orvosban és a védőnőben sem, hogy baj lehet. Mindig minden eredményem jó volt.
A védőnő eltúlozta a dolgot, ne vedd a szívedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!