Védőnőt le lehet cserélni?
Nagyon bunkó a védőnőm, szeretnék máshoz menni, lehetséges ez?
Körzetileg hozzá tartozok, de nem vagyok hajlandó hozzá menni többet.
Most néztem a kiskonyvembe nem is valós dolgokat irt be!!!!
Lemérte a hasam és kevesebb volt mint a múltkor ugye a fogyás miatt még mondta is, most meg nézem.. 4 centivel többet írt be az előzőnél!!!!!!
Meg 14 hetes vagyok, és megint 10 hetesnek írt be!!!!
1 védőnő van a körzetben.
Ha a háziorvosnak szólok az jó? Vagy hol van a felettese?
Albérletbe megyünk, nagyobba a baba miatt jelenleg még nem tudunk venni házat.
Szóval nem tudjuk még fix helyet.
Szia Kérdező!
6. válaszadó vagyok. Hú, hát elég kemény ez a nő, ahogy leírod. Az én védőnőm igaz nem hordta le mindennek a háziállatom, de végtelenül cinikusan beszél velem és a magaslóról. Nekem ez nem esik jól.
Másik: súly kérdés. Egyszer már írtam valakinek itt a gyakorin válaszban is. Én normálról kezdtem és mivel el voltam régen hízva, ebben szerettem volna kérni a segítségét, hogy megelőzzem. Mire ő, megkérdezte tőlem, nekem ez annyira fontos? Azt hittem rosszul hallok. Én teljesen egyetértek abban, hogy a babavárás nem arról szól hogyan csökkentsük a ruhánkat kettővel kisebb méretre, de aki régen el volt hízva, mint én érthető hogy a saját és a baba egészsége miatt is vigyáz magára. Mint utóbb megtudtam, elvileg a védőnő nem adhat semmilyen diétás infót kismamának. Ez tiszta sor, de akkor ezt kellett volna mondani. Családlátogatáson nem tett ilyet, mint a tiéd, de velem az otthonomban is a magaslóról beszélt. Nem értem és soha nem fogom megérteni azt, ha valakinek emberekkel és kismamákkal kell foglalkozni miért van 0 empátiája? Elhiszem , hogy alulfizetett szakma és sok a problémás ember, de ezt vállalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!