Felkereshetem már a védőnőt?
Arra lennék kiváncsi, hogy ha az orvos megállapítja a terhességet, akkor ő keresi fel a védőnőt vagy en? Csak azért mert sürget az idő és én szeretnék minel hamarabb idopontot kerni a vedonohoz. Szivhang is kell hozza hogy mehessek?
6 hetes kismama vagyok
Szia!
Neked kell felkeresni a védőnőt. A doki megállapítja a terhességet és mondja, hogy mikor keresd fel a védőnőt. Ha még 6 hetes vagy ráérsz bőven. Én 7 hetes vagyok, volt már petezsák és szikhólyag, de szívhang még nem. Legközelebb 3 hét múlva megyek dokihoz és csak kb. a 10. héten fogom felkeresni a védőnőt. Előző babámnál hamarabb mentem, mert nem tudtam a menetét de most már nyugisabb vagyok.
Ha mondod a védőnődnek, hogy babás vagy úgyis fogsz kapni időpontot valamikorra ne aggódj. Biztos nem fog kihagyni. Sok sikert!
Én 10 hetesen mentem védőnőhöz. 6 hetesen pulzálás volt, 9 hetesen mondta a doki, hogy menjek védőnőhöz. Ő meg 1 héttel későbbre hívott vissza.
Másodiknál 7 hetesen küldött doki, felhívtam a védőnőt, azt mondta ráérek 8-9 hetesen menni és úgy adott időpontot.
Gondolom azért sürget az idő, mert el akarod vetetni-
Neked kell felhívni és időpontot kérni, vinned kell a papírt amit az orvos ad
"Én 7 hetes vagyok, volt már petezsák és szikhólyag, de szívhang még nem. Legközelebb 3 hét múlva megyek dokihoz és csak kb. a 10. héten fogom felkeresni a védőnőt"
uhhh... ha 7 hetesen nem lenne még szívhang én tuti nem várnék nyugodtan további 3 hetet. max 1-et. de az orvosom sem várna szerintem ennyit.
Sehol sem sürget az idő ne izgulj. Én 8 hetesen voltam először az orvosnál akkor már volt szívhang megállapította hogy élő terhesség és utána azzal a papírral lehet menni a védőnőhöz akihez neked kell telefonon időpontot kérni de én pl. csak a 12. héten menten hozzá hogy a genetikai UH-hoz kiállítsa a kiskönyvet előtte nem éreztem szükségét.
Nem kell túlizgulni.
5-ös válaszoló 1-es vagyok......kerek 6 hetesen voltam utoljára dokinál és akkor még csak a petezsák és a szikhólyag látszott. Most vagyok 7 hetes. A babám amúgy is jóval középidő után fogant, úgyhogy nem aggódom. Tudom, érzem, hogy itt van. Küldi a jeleket amint eszem, jön is vissza. :D
Az orvosom pedig tudja a dolgát, az 1. gyereket is nála szültem és megvagyok vele tökéletesen elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!