Védőnőt le lehet cserélni?
Nagyon bunkó a védőnőm, szeretnék máshoz menni, lehetséges ez?
Körzetileg hozzá tartozok, de nem vagyok hajlandó hozzá menni többet.
Szeptemberbe tervezzük...
De jó!
6 os. Sorolom.
Mondtam neki, hogy 12 hétig nem merem még senkinek elmondani,ismerősöknek, ugye sokan ezzel így vannak, mert bármi történhet.
Erre megkérdezte hogy cigány vagyok e hogy hiszek ilyen babonában....
Meg ugye cigiztem, és egyből letettem és néha még feszült vagyok a hiánytól. De ez nem durva csak olyan izgatott vagyok néha rám jön. Ezt mondtam is neki... Erre elkezdte kérdezgetni hogy drogoztam e valaha meg ilyenek? Magyarul azt hitte drog elvonási tüneteim vannak...
Aztán.. Van rajtam vagy 15 kiló plusz. Terhesség eleje óta fogytam 4 kilót a sok hányás miatt. Oda is figyelek hogy ne hízzak igyekszek egészségesen étkezni. Ez a nem normális nő meg azt mondta márpedig koplalnom kell ami a hasamba van az csak egy parazita majd ő elveszi ami kell. Meg nem baj ha 20 kilót is fogynék terhesség alatt. 72 kilo vagyok es 164 centi.. Meg a terhes kiskonyvembe óriás betűkkel beírta hogy DIÉTA!!!!!! Így... Meg h csak csirkemellet ehetek...
Meg állandóan a mozdulataimat figyeli. Meg 72 kilót mutatott ma a mérleg és 73 at írt be direkt.
Teljesen rosszul vagyok már tőle...
Meg úgy mérte meg a hasam hogy lógott rajtam a centi vagy 10 centivel többet írt be...
Ez a jelentendő kategória. Ha több védőnő van a településeden, akkor a vezetőnek szólj, ha nincs, akkor szerintem a jegyzőnek kell. Esetleg a háziorvostól megkérdezheted.
Egyébként mi is akkor költöztünk, amikor az elsőt vártam és nekem is hasonlóan cuki védőnő jutott. Igazából ő nem kötözködött, csak hazudozott, de azt folyamatosan. Én felkerestem a leendőt (mostanit) már a költözés előtt, mondtam, h 2 hónapon belül költözünk ide és mivel úgyis ő lesz hosszútávon, hiszen házat vettünk, járhatnék-e már ide. Megengedte, átkérte a palírjaimat. Szóval ha fix helyre mentek, akkor esetleg ez is járható út lehet, ha normális az új. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!