Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Maganorvost szeretnék, nem...

Maganorvost szeretnék, nem gáz ha most kérem meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 hetes kismama vagyok. 7 hetesen tudtam meg hogy babát várok, akkor ügyeletes orvos állapította meg a terhesseget.

Azóta voltam védőnőnel, vervetelen és a 12 hetes genetikai ultrahangon. A doki akinél voltam adott időpontot jovohetre maganrendelese de nem hozza szeretnék járni. Gáz ha most keresem fel a nőgyógyászt akihez szeretnék járni egész terhesség alatt?

2018. jún. 20. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem,sőt időszerű...

A legtöbb doki kisterhességnél vállal...

Kérd meg nyugodtan

2018. jún. 20. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Dehogy, teljesen időben vagy!
2018. jún. 20. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Mármint korainak érzed?

Én 10 hetes vagyok, holnap megyek a kiszemelt dokihoz. Most Budapesten fogok szülni, ott általában elfoglaltabbak az orvosok, úgy voltam vele, hogy minél korábban megyek, annál esélyesebb, hogy vállal. Az előző terhességemnél 18 hetesen kértem fel az orvost, de az vidéki kórház volt, lényegesen kevesebb kismamával.

2018. jún. 20. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Én már későinek tartottam, mert annyira sürget a védőnő is h kihez hova akarok járni és úgy gondoltam már későinek fogja a doki tekinteni h most akarok menni először hozzá.

De úgy látom akkor még nagyon nem vagyok elkesve. 😊

Meg egy olyan kérdésem lenne, hogy a magán terhesgondozáson a doki minden hónapban csinál uh is a babarol vagy arra különwg kell kérjem? Mert azt tudom hogy sztk alapon csak a 3 kötelező van, de sokat hallom h magán úton csinálnak ultrahangot minden alkalommal.

2018. jún. 20. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, ez az adott orvostól függ.
2018. jún. 20. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nézd, a fizető ügyfele leszel. Most őszintén, szerinted ezzel mi lehet a probléma? Belőled él.
2018. jún. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!