Szerintetek meg kell ezt beszélni külön a dokival? Vagy elég, ha nem kérem fel külön a szülésre?
Magánba járok terhesgondozásra.
Szülésre nem szeretném felkérni, csak gondozásra terveztem odajárni.
Szerintetek ezt külön be kell jelenteni neki? Vagy elég, ha nem kérem fel külön a szülésre?
Maganba jartam, nem kertem fel....ott durrogott a műtőajtoba hogy neki moert nem szolt senki?
Mondjuk tolem mindig megkerdezte h mikorra varjuk....meg hogy mit dolgozok...meg egyszer le is Kittizett....nem Kitti vagyok....
Tehát egy farok XD
Beszeld le vele, nehogy balhé legyen belole.
Ezek utan teljes mertekben le voltam sz*rva a reszerol...pedig a 8 perces vizitert 12 ezret pengetni 9 honapig....na mindegy.
Köszi a válaszokat.
Lehet, hogy inkább felkérem, ha lehet.
Beszéltem a szülésznővel akit felakartam kérni. Ő kérdezte, hogy ki az orvosom ill. ki lesz. Mondtam h magánba járok xy-hoz, de szülni az ügyeletesnél terveztem. Erre azt kérdezte, hogy "ezt ő is tudja?" (mármint akihez magánba járok).
Csak amiatt nem akartam amúgy felkérni, mert problémamentes terhesség, elégnek gondoltam a szülésznőt megfogadni a szülésre.
sajnos a problémamentes terhesség semmit sem jelent :(
lehet a kórházban orvos nélkül, csak szülésznőt fogadni? Hallottam már olyan kórházat, ahol nem lehet, azért kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!