Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Az apukának mennyire van...

Az apukának mennyire van "helye" a terhesgondozáson, orvosi vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Párommal babát várunk, a napokban lesz aktuális az első orvosi vizsgálat. Elkísérem, és a későbbiekben is szeretném elkísérni, ha tehetem. Mennyire természetes az, hogy az ilyen vizsgálatokon az apuka is bent van? Vagy maradjak addig a váróban? Hogy szokás ez? Köszönöm előre is a válaszokat!
2018. jún. 17. 12:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Normál esetben természetes..

Vannak olyan helyek, ahol nem igazán engedik...de egyre ritkább.

Nálunk a férjem 1-1 vizsgálatra jött..

Amennyiszer menni kellett nem fért volna bele szabiba..stb hiszen. Nem mindig tudtam munkaidő utanra szervezni..

Sőt volt, ahol semmi érdekes nem Volt

2018. jún. 20. 06:25
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem engedik? Nagyon egyszerű: mutassák meg azt a törvényt (nem belső szabályt, törvényt, amit a Parlament fogadott el), melyben le van írva, hogy nem mehet (!) be az apa.

HA nem tudják megmutatni, akkor az van, amit ti akartok.

2018. jún. 20. 11:51
 23/26 anonim ***** válasza:

22

Igazad van szerintem is.

Viszont sztk-ban hallottam már olyat, hogy "genetikain" az UH-ot sem mutatták meg, a kismamának sem, csak leletet kapott(leírást)

Magánban szerintem sosem fordul elő egyik sem.

21.

2018. jún. 20. 15:33
 24/26 anonim ***** válasza:

Kedves 23, az ilyen esetekben bizony a kismamának az asztalra kell csapnia, és elvárni a normális bánásmódot, magyarázatot, eredményt, mindent.

Mert JOGA van hozzá. Az orvosnak meg KÖTELESSÉGE ezt megtenni.

2018. jún. 20. 15:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem vagyok úgy lelkileg, hogy az asztalt csapkodjam. Arról sem tudtunk, hogy ha képet szeretnénk, akkor előre be kell fizetni egy 500 ftos csekket. A páromnak, a többi kint várakozó hölgy mondta, hogy hüvelyi uh-ra nem szokás férfit is beengedni. Amúgy futószalagon mentünk. Kérdezni sem nagyon lehetett, mert fél órás késéssel kezdték a rendelést. Vannak furcsa dolgok.
2018. jún. 20. 16:17
 26/26 anonim ***** válasza:

25

Egy mondat az egész, és ha neked nem olyan a lelkiállapotod, akkor a férjednek legyen. "Nem szoktak" bent lenni az apák, értem, de a mi esetünkben bent lesz. Ennyi és nem több.

2018. jún. 20. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!