Az apukának mennyire van "helye" a terhesgondozáson,
orvosi vizsgálatokon?
Figyelt kérdés
Párommal babát várunk, a napokban lesz aktuális az első orvosi vizsgálat. Elkísérem, és a későbbiekben is szeretném elkísérni, ha tehetem. Mennyire természetes az, hogy az ilyen vizsgálatokon az apuka is bent van? Vagy maradjak addig a váróban? Hogy szokás ez? Köszönöm előre is a válaszokat!
Párom jött mindenhová velem.Sehol sem nézték meg ,hogy jé..apuka.A vizsgálatra megegyeztünk ,hogy nem jön be engem frusztrált volna de az uh-t már nézte ő is.
2018. jún. 17. 14:06
12/26 anonim válasza:
A párom beengedték Sztk-s rendelésre is. Kivéve addig, amíg hüvelyi uh volt.
De utána végig ott lehetett, nem kellett kéretőzni, vele is beszélt az orvos stb.
2018. jún. 17. 14:19
13/26 anonim válasza:
SZTK-s rendelésen max. az UH-ra lehet bemenni. Egyébként is nagyon "vicces", mikor alapból tömegnyomor van az ambulancián, és még mindenkivel ott van a kísérő is. Az már csak hab a tortán, mikor egy rakás nagy hasú kismama ácsorog, apukák meg terpeszkednek a széken.
Egyébként sem gondolnám, hogy egy manuális vizsgálatra vagy rákszűrésre be kell kísérni egy felnőtt nőt. Persze, az UH más, az teljesen érthető, hogy apuka is látni szeretné a babát.
2018. jún. 17. 14:30
14/26 anonim válasza:
Velem is eljött mindig, de amikor nem volt UH, csak sima terhesgondozás, megbeszéltük a dokival, hogy minden rendben, kaptam papírt róla, és mehettem, akkor megvárt kint. Én mondtam neki, hogy maradjon, nem fog történni semmi érdekes, 3 perc az egész.
Ultrahangra bejött mindig, itt amúgy a kórházban is beengedték gond nélkül.
2018. jún. 17. 14:46
15/26 anonim válasza:
Amire csak tudott, elkísért a férjem, vérvételre, ultrahangra, egyedül amikor kézzel megvizsgált a doki, oda nem jöhetett addig kint várt meg, majd mikor uh-ra került a sor akkor bejött :)
2018. jún. 17. 15:01
16/26 anonim válasza:
Én magánba járok. Nálunk teljesen természetes, hogy a férjem is bejön. Főleg hogy én egy csomó mindent elfelejtenék megkérdezni. Ő is kérdez, érdeklődik. Teljesen kiveszi a részét. Én nagyon örülök, hogy ilyen, nagyon nagy segítség.
2018. jún. 17. 15:27
17/26 anonim válasza:
Mindenhova jött velem a férjem, sőt amióta megvan a baba a védőnő/gyerekorvoshoz is együtt megyünk.
2018. jún. 17. 15:37
18/26 anonim válasza:
Természetesen mindenhol ott volt, hat lóval sem lehetett volna visszatartani. Pont ugyanannyira az ő gyereke is.
2018. jún. 17. 15:39
19/26 anonim válasza:
Magánba jártunk és mindig mindenhova jött velem. Ha szülésnél bent lehet akkor szerintem egy UH-n sem zavaró a jelenléte.
2018. jún. 17. 16:32
20/26 anonim válasza:
Dunaújváros Pantaleon kh-ban nem jöhetett be velem eddig sehova, se az elso manuális vizsgálatra, ami nem olyan gáz, de hüvelyi uh-ra sem, ami picit rosszul esett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!