Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti nem féltek hogy beteg...

Ti nem féltek hogy beteg babátok születik?

Figyelt kérdés
Első babámat várom 27 hetes vagyok de olyan sokszor eszembe jut .. valaki volt még így?
2018. jún. 5. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Nézd benne van a pakliban, de a szűrővizsgálatokon részt veszel, megteszel mindent hogy egészséges legyen, vitaminok ilyesmi. Mást nem tudsz tenni.

Nem kell erre gondolni, van akinél azt mondják downszindrómás lesz, aztán mégsem az lesz....

A szülésnél is történhet bármi pl oxigénhiány, vagy akármilyen terhességi kompliklikáció lepányleválás bármi, de azért nem ezekből kell kiindulni. Foglald el magad valamivel és nem ezen fogsz agylani.

2018. jún. 5. 11:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Szűrésekre járok persze vitaminokat szedek a vérvételi eredményem jò a cukrom lett magas azóta arra is figyelek. De mégis tök bennem van:/
2018. jún. 5. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne erre gondolj. Tényleg benne van a pakliban de bízz a legjobbakban. Tegyél meg mindent amit tudsz továbbra is és ne agyalj rajta mert a baba megérzi ha ideges vagy. Csak szép nyugiban várjad őt :) minden jót kívánok!
2018. jún. 5. 12:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2018. jún. 5. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Bennem is bennem volt a para meg szerintem ebbe mindenki belegondol. Nyugodj meg engedd el ezt a rossz érzést ne ezen járjon az agyad. Boldog babavárást ☺
2018. jún. 5. 14:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben csak olyan nehez ilyenkor az embernek minden szőrnyűség eszébe jut :/
2018. jún. 5. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Néha...

Nekem 18 hetesen az volt, hogy tuti nyúlszája lesz..

Aztán mondták, hogy kicsi.. Akkor ezen aggódtam..

Próbálom elhesegetni, hoszen minden vizsgalat ellenére benne van a pakliban...

Szerintem innen mindig lesz min aggódni, amig csak élünk..

:)

2018. jún. 6. 09:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolso hogyvagytok mikorra varod a babat ? Hogy vettek eszre nektek ?
2018. jún. 6. 16:23
 9/10 anonim ***** válasza:

HAl istenenk nem lesz nyúlszája.. Most olvasom milyen félreérthetően irtam... Csak 2 hétig ezen aggodtam...

De konkrétan ezzel álmodtam...

Az, hogy kicsi az UH-okon folamatosan kb a 21. Hettől...

Már csak 2 hét van vissza.

Kaptam gyógyszert ( keringésjavító, nekem hörgőtágító) és most kAr csak 2,5 héttel kisebb..

Vélhetően genetika...

Talán elérjük a 3 kg-ot.. Az előttevaló vizsgálatnál még a 2,5 kg-ot pedzegették..

Persze, azért aggódom, hogy minden rendben legyen...

2018. jún. 7. 09:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Biztos minden rendben lesz ! Orulok hogy megsem lesz nyulszaja ! Sok egeszseget kivanok nektek ! Aztan ha gondolod jelentkezz hogy vagytok !
2018. jún. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!