Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mivel foglaljam le magam?

Mivel foglaljam le magam?

Figyelt kérdés
Ma be kellett feküdnöm a korhazba, ugy hogy igazabol semmi bajom. 14 hetes terhes vagyok, es az orvosom szerint a táppénz miatt szügség van erre. Állo munkát dolgozom, veszélyes anyagokkal. Mivel kössem le magam,? Ma mar egy 150 oldalas könyvet elolvastam, de nagyon unalmas lesz ez péntekig.
2018. máj. 8. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Laptopon nézz sorozatot. Ha nincs letöltve, akkor vigye be valaki pendrive-on, így nem kell hozzá net. Olvass még másik könyvet, fejts rejtvényt, hallgass zenét.
2018. máj. 8. 14:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Beszélgess a szobatársakkal, séta le a büfébe meg vissza, vegyél újságokat, rejtvényt, aludj napközben is, ha nincs nagy hangzavar.

Én terhesség alatt kétszer feküdtem bent, de mindig jöttek -mentek a nővérek dokik takarítók, tiszta átjáróház volt, pedig látogatási tilalom is volt.

2018. máj. 8. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!