Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam ma alszik ott először...

Kisfiam ma alszik ott először a mamánál, és nem találom a helyemet. Mit csináljak hogy foglaljam le magam?

Figyelt kérdés
Ti mit csináltatok, nem volt furcsa? Én nem találom a helyemet, pedig már régen meglett igérve. Egyébként 2 éves.
2013. aug. 31. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Foglalkozz apával;-)
2013. aug. 31. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért alszik ott?Az én gyermekeim sosem aludtak nélkülem sehol.El sem engedném,főleg a kicsit,pedig 4éves.Pont ezért mert rossz érzés lenne mindkettőnknek.
2013. aug. 31. 22:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Apa már alszik hat napos műszakot húz és hajnalban kell. Ez a program már régebb óta meg lett beszélve. De alig várom hogy reggel legyen.
2013. aug. 31. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Jó reggelt?

no? Milyen volt az éjszaka? :)

Nkem 3 éves a lányom, míg terhes voltam, mindig azt mondtam, hogy minél hamarabb rászoktatjuk arra, hogy a mamáknál is jól ellegyen, ottaludjon, stb....

de eddig semmit nem tartottam be, amit a terhesség alatt mondtam a gyerekkel kapcsolatban..:-))

Még nem aludt nekem se sehol, nem bíííírom otthagyni, és úgy érzem, ő sem maradna szívesen...

A kicsid hogy bírta?? Nem volt gond?

2013. szept. 1. 07:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Eltelt könnyebben mint gondoltam. Utána ahogy lefeküdtem sikerült megnyugodnom hiszen tudom hogy jó helyen van csak hát az ösztön. Kicsi jól bírta nem volt semmi gond amúgy is szeret ott lenni. Még nincsenek itthon reggel beszéltem anyóssal meg most egy órája. Kettő fele jönnek. Azt mondta minden rendben van. Hiányzik már de sikerült megnyugodnom.
2013. szept. 1. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
2. válaszolónak elképzeltem a húszéves fiát a barátnőjével az ágyban, miközben ott szundít mellettük a mama :D
2013. szept. 2. 06:44
 7/9 anonim ***** válasza:
:-) Örülök, hogy sikeres volt, és te is lenyugodtál, a következő könnyebb lesz..:-)
2013. szept. 2. 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:
2-es a 6-osnak!Nem fogok a 20éves fiam mellett aludni,most 14,de soha nem akart máshol aludni az oszt. Kiránduláson kívül.Én pedig nem vagyok híve annak,hogy a 2éves gyerek aludjon a rokonoknál.Minek?Én pl utáltam a kötelező nagyinál,nagynéniknél alvást,nyaralást.Sosem akartam menni,de muszály volt,rögtön 1hétre,olyan messze,hogy haza sem tudtak volna hozni.Az én gyermekeim sem akarnak menni,de ha ők mondanák,hogy nyaralni szeretnének,vagy ott aludni,természetesen engedném,HA,anyósom pl nem 300km-re lakna.De én magamtól sosem küldeném őket.
2013. szept. 2. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
2es vagyok ismét.Csak meg akartam köszönni,hogy lepontoztatok.
2013. szept. 2. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!