Mivel foglaljam le magam?
Tavaly júniusban raktam le a fogamzásgátlót és sajnos még mindig nem sikerült a baba :( most járok vizsgálatokra, holnap megyek egy eredményért. Jövő honaptol mérek hőt hátha ugy jobban látszik mikor van pé-m. De ugy érzem örökkévalóság az egész :/ én itthon dolgozok, párom is, házimunka, főzés, páromnak segitek. Kb.ennyi a napunk. :(
Ti hogy birjátok a türelmetlen várakozást?
Szia.
Irod, hogy fozol. Olvasgass gasztro blogokat, ajanlom gabojsza blogjat, nagyon tuti recepteket oszt meg, vannak koztuk hazi kencek is pl kremej, majkremek vagy hazi fagyik, hazi vaniliarud es vaniliacukor, lekvarok, befottek, sutemenyek, reggelik, vacsorak, salatak..mindenfele. En most fuszernovenyeket kezdtem el termeszteni a vendeghazban, fuszerkeverekeket rakok el csatos uvegbe, csalamadet a sajat uborkankbol, hazi zsemleket es kifliket sutok reggelire, egy-egy filmezeshez gyakran csinalok cukkini illetve krumpli chipset, sajtos rudat, paradicsomos, fuszeres rudat, popcornt hazilag, vajas kekszet, csokis perecet..
Panelba vagy kertes hazba laktok? Mi kertesbe, nem tudnek meglenni panelba. Itt van kert, amit kapalni kell, van udvar, amit rendben kell tartani es oszre lesz annyi penzunk, hogy meg tudjuk venni a szomszedos portat es tudjunk allatokat hozni es gyumolcsfakat ultetni.
En amig terhes voltam, sokat olvastam, most mar kevesebbet, de nem azert, mert nincs ra ido, hanem vannak fontosabb dolgok pl a baba es mellette a sok tennivalo.
De amig terhes voltam, logisztikai es szallitmanyugyintezo tanfolyamra jartam (most mar nem jarok, mert nem sikerult a nyari gyakorlat 96 oraert bukok egy evet, pff) de osztol megyek kisgyermekgondozo-es nevelo szakra (itt a suli biztosit gyakorlati helyet) es akkor tanulok majd, ha a gyerek alszik..
Rengeteg filmet/sorozatot neztem. Ugyanigy rengeteget olvastam.
Tornaztam Rubint Reka terhes torna videojara.
Sokat voltam anyaeknal..
Most mar masabb, ha akarnam, ugyanugy tudnam ezeket csinalni, de most majd az uj porta korul sok lesz a munka es a gyerekkel is kell ugye foglalkozni sokat, de en ezeket csinaltam terhesen. Drukkolok, hogy osszejojjon a baba!
Majdnem ket evet vartunk. Tudom mennyire strapás. Ölni tudtam volna ha jobban pörögnek a napok. A legnehezebb talan az volt amikor még nem tudtuk mi a baj. Aztán jott az, hogy megvan a baj, túl vagyunk egy beavarkozason es kellett ido amig az hat. Aztán mar csak lesz.tam, de nem voltam biztos, higy nincs-e mas baj is...
Nekem is sokat segített ha vendég jott vagy tulorazhattam vagy elvittem mindenfele kamikaze muszakot a melóban, csak hogy ne kelljen itthon kattogni, hétvégén huztunk el mi is valahova, vagy akkor is melóztam.
Közben a kornyezetemben csomoan kisbabasok lettek. En elhatároztam soha tobbet nem fogok igy élni, ha nem lesz tobb babám, nem lesz de egy hajszalon múlt, h nem csavarodtam ra erre az egészre. Vagy nem lettem munkamanias.
1#
Köszönöm mindenkinek :))
A gasztroblog nem is rossz ötlet :) kipróbalok uj recepteket de simán eltudok napi 6 órát is főzőcskézni. (A mai borsóleves és krumplisteszta 3 óra alatt lett kész).
Kertes házban lakunk. Van kert, állat de ez mind párom feladata mert ő ezzel foglalkozik :)
Ma reggel fejeztem be a munkát amit 2 hete csinalok és kedden kezdek neki a következőnek amire 4 hetem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!