Magádoki mellett hova kell még járni?
Hát nem túl etikus a dokid, mert ha jól értem, a kórház eszközeit, mûszereit használja ingyen, de a rendelésért meg pénzt kér. Neki nyilván így éri meg, ezért tartja ott.
Azt nem tudom, mi történik egy ilyen terhesgondozási rendelésen, ha egyszer jársz hozzá külön. Én a labort, a kötelezô UH-kat és a végén a CTG-ket intéztem a kórházban.
Nem lehet, hogy ezek közül lesz ott vmi?
Szerintem örülj neki, a gondozásért így nem kell fizetned, mert sztk-s verzióban lesz megoldva.
Én azt tudom elképzelni, hogy azért van így, hogy a beteglétszám ne csökkenjen a magánrendelések miatt.
Én végig magánba jártam, egyszer sem voltam terhesgondozáson se az sztkban sem kórházban, a labort a háziorvos csináltatta meg, ctg-m is csak 1x volt mert korán jött a kisasszony. Nekem minden látogatásnál a magánrendelőben pecsételt meg töltötte ki a kiskönyvemet.
Nem tudom miért kell a tb alapú rendelésre elmenned, esetleg azt tudom elképzelni hogy nincs elég beteg és kell a pénz a kórháznak, vagy esetleg náluk bevett szokás hogy csak az szülhet ott aki már "benn van a rendszerben" azaz oda járt terhesgondozásra.
Nekem sem kell a kórházba/sztkba járni terhesgondozásra. A beutalókat a háziorvos adja, csak a laborba mentem eddig sztkba.
Ctg lesz a végén kórházban még.
Uh pl van a dokinak saját és ő pecsétel a kiskönyvbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!