Honvéd Kórház vagy János Kórház?
Figyelt kérdés
Ki melyik kórhazat ajánlaná nekem hogy melyikbe szüljek?2018. ápr. 5. 11:14
1/7 anonim válasza:
Hát a Jánosba ne menj, sztem szörnyű, bár nem szültem ott.
2/7 anonim válasza:
A Honvédban van PIC, szerintem a Jánosban nincs. De a Jánosban soha nem szülnék, meg egyáltalán a lábam nem tenném be.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem is ez volt a veleményem csak kellett egy kis megerősítés! :)
2018. ápr. 5. 12:21
4/7 anonim válasza:
A Jánosban szültem. Nagyon megvoltam elégedve az orvosommal, így oda mentem.
Igazság szerint semmi rosszat nem tudok mondani róla. Nagyon szép, otthonos, felszerelt szülőszoba van. Van PIC is. A nővérek kedvesek segítőkészek voltak, a csecsemősök szintén. A szobák nem a legmodernebbek, de az alapítványi szobák nagyon jók.
Inkább orvos alapján döntenék. Lehet h az egyik kh szimpibb, de a dokik nem bizalom gerjesztők....
5/7 anonim válasza:
Janosban van PIC de szar a khaz.
Honved jo de PIC nincs
6/7 anonim válasza:
Honvédben is van PIC. Ismerőseim mind meg voltak elégedve a Jánossal, viszont a PIC osztályról nem hallottam jót. A Honvédban állítólag van olyan fájdalomcsillapító, amivel az ember lánya mosolyogva szül. Egy pár barátunk kislánya ott született és azt mondta az Anyuka, hogy tényleg nem érzett semmi.
7/7 anonim válasza:
Janosban a szuleszeten dolgozok szuperek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!