A Honvéd Kórházba hogyan járhatok vizsgálatokra pesti lakcím nélkül?
En sem vagyok pesti, a dokim viszont ott dolgozott.
Siman bementem, szo nelkul elvegeztek a vizsgalatokat.
En ugy tudom, h mar nem csak a korzetesek vehetik igenybe egy-egy eü intezmeny szolgaltatasait, hanem barki.
Köszönöm a válaszokat! Akkor egész egyszerűen csak besétálok a papírral, amit a dokimtól kaptam és ha ott dolgozik, vállanak majd? A regisztrációhoz kell először mennem vagy rögtön az uh.ra, vérvételre,stb.?
Az én dokim Dr. Kiss Attila. Szívből ajánlom,kedvea 1 hozzászóló.
Be kell regisztralnod, uh eloszor a betegfelvetre menj.
En ezt nem tudtam, jol le is tolt az ultrahangos. :-S
Én is Kiss Attilánál szültem 4 éve (bár azóta már váltottam dokit).
A papírral, amit adott be kell menned a Pap Károly utcai épületbe, ott a nőgyógyászaton odaadják majd a beutalókat a vizsgálatokra. Labor, később NST/CTG ebben az új épületben van, ultrahang pedig a régi MÁV kórházban a Hősök terénél (nekem fura volt, hogy a két kórház között kellett ingáznom a vizsgálatok miatt). Amúgy az új épületben kedvesek és segítőkészek, a MÁV kórházzal viszont már nem voltam kibékülve... :) (A szülés is ott lesz.)
Nekem nem kellett ingaznom!
En csak a Hosok terenel levo epuletben voltam. (4 es 1,5 eve)
Mondjuk nekem nem o a dokim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!