Akik méhösszehúzódàs, görcsök miatt szedik a magneziumot naponta hány mg-t kell szednetek? És melyik fajtàja a leghatásosabb?
Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 11:21
1/18 anonim válasza:
En magnerotot szedek napi 3x1 .
16 hkm.
2/18 anonim válasza:
Magnerotot szedtem a 12. héttől 2x1 majd 3x1, most gyógyszertárit, annyi van a fehér kis dobozon, hogy "ca + mg", 100 kis golyócska, napi 3x2 az adag.
38. hétben vagyok, most is szedem, nekem a szülés pillanatáig kell (program császár).
3/18 anonim válasza:
Nekem is Magnerot-ot javasolt az orvos. Alapból 3x1,aztán valamikor a 30. hét után külső méhszáj nyílás és alkalmankénti görcsök miatt 3x2-re emelte. Nekem használt. Szét kell rágni.
4/18 anonim válasza:
Én külföldön szültem, nem volt panaszom, az orvos mégis javasolt nekem minden napra magnéziumot. Magnosolv-ot írt fel, minden nap egy tasakkal kellett szednem. Már Magyarországon is kapható.
5/18 anonim válasza:
Én is magnerotot szedek. 6. héten vérzéssel mentem kórházba, akkor mondták hogy szedjek 2x2 magnéziumot, pedig nem görcsöltem.
Sajnos hasmenésem volt tőle, így csak 2x1 szedek, de szerencsére nincsenek görcseim.
10hkm
6/18 anonim válasza:
Magnosolv. Csak az használt, a magnerot, nagneb6 nem.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ennyien irtatok. Én eddig a béres 250mg-os mg-t szedtem egyet plusz ami a magzatvedobe van valamennyi mg, de mostanában kezdem azt érezni, hogy kevés ez így.
2018. márc. 10. 12:43
8/18 anonim válasza:
A magnerot 500mg-os,szedhetsz belőle nyugodtan kettőt naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!