Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Most vagyok a 17. héten,...

Most vagyok a 17. héten, hetek óta iszonyatosan fáj a lapockáim alatt a hátam és a gerincem mentén, naponta több órán keresztül. Lehet ez a terhességtől? Volt akinek már ilyen korán fájt a háta?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:

A lapockáim es a hátam nekem is őrült mód fájnak a 20.hét óta nagyjából.

Vannak jobb es rosszabb napok/percek.

Az segít ha keveset vagyok melltartóban, mert ugye azis vmennyire kényelmetlen hiaba jo minosegu/ meretu stb

:(

2018. jan. 9. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Szval igen van ilyen sajnos.

Én 30 hetes vagyok*

2018. jan. 9. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Mozogjatok tobbet tagul a mellkas
2018. jan. 9. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:

És te használsz rá valami krémet vagy fájdalomcsillapítót? Vagy csak tűröd? Én eddig nem mertem rá semmit, de néha nagyon nagyon fáj.

Mozgás tervbe van.

2018. jan. 10. 06:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Este párom lóbalzsammal 2x is bekeni

Sokmindent nem szabad hasznalni.

3# en tornazom rendszeresen es nem fekszsk egesznap szval nem sokat segit.:(

2018. jan. 10. 07:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, hát az nem jó. Én egyelőre csak ilyen gyógynövényes jégzselével (Biofreeze krém) mertem kétszer bekenni. Én még dolgozok és majdnem egész nap ülök egy nem túl kényelmes széken 12 órában, biztos az is közrejátszik nálam szerintem..
2018. jan. 10. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!