Akinek a terhesség alatt sokszor (szinte naponta) vérzett az orra, annak szülés során nem volt ebből probléma?
Figyelt kérdés
Rengeteget vérzik az orrom már a terhesség elejétől kezdve. Néha 20-25 percig is ömlik a vér, néha csak a zsepi lesz véres. AZ orvos javaslata alapján Rutascorbint szedek. Talán kicsit javult a helyzet, de félek, szülés közben is ömleni kezd a vérem, és nem tudom ez mennyire veszélyes.2017. márc. 17. 12:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem ki kéne vizsgáltatnod, hogy van-e vérzékenységed, ami esetleg eddig rejtve maradt. Akkor tudnál megnyugodni teljesen. Mondjuk, hogy eddig nem vérzett így az orrod az jó, tehát valószínű ez ilyen nem tipikus terhességi tünet.
2/4 anonim válasza:
Amíg nem a vérnyomásod miatt vérzik az orrod, nem kell megijedni. Ez is egy terhességi tünet. Párásítsd a lakást, talán segít.
3/4 anonim válasza:
Ha még nem volt, én is ragaszkodnék egy vérvételes vizsgálathoz - ha másért nem, hát megnyugtatásképp.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt, semmi gond nem lett.
Valaki irja a verzekenyeseget- ha azod lenne, el sem allna az orrod vere gyogyszer nelkul. Szoval ettol ne felj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!