Sokat hízok a terhes vitamin miatt. Nektek is volt ilyen probléma?
Ez nem vélemény, hanem biológiai tény. A vitamintól NEM tudsz hízni, mert a vitaminból NEM lesz testzsír. A vitamin hatására a bevitt tápanyagokból NEM tud több zsír keletkezni.
A 4 kiló inkább víz + belassult bélműködés - a hormonok hatására a nők szervezete extrém mennyiségű vizet képes megkötni. Szintén a hormonok miatt lassul a bélmozgás, könnyen kialakul székrekedés.
Gondolkozz már! 1 szem terhesvitaminban szerinted hány kalória van????
NEM attól hízol, akárhogy is nyugtatod magad. Valószínű, lelassult/átalakult az anyagcseréd, vízvisszatartás, valamint növekszik a méhed/baba/magzatvíz/vérmennyiség stb., ezektől mind hízhatsz.
A vitaminok maximum esetleg nagyobb étvágyat generálhatnak, de maga a vitamin nem hizlal :DD
Nem a vitamintól,
De a vitamin okozhat nagyobb étvágyat (nekem a magneb6 jellemzően)
Tehát a vitamin nem hízlal.
A terhesség sokakat lassúbb emésztéssel látja el.
Lassbb perisztartikus mozgás, székrekedés.. Több szívódik fel, mint eddig, hiába eszel ugyanannyit.
Kezd el számolni mennyi kalóriát viszel be.. Kb 300 kcal kell több más állapotban.
Ha erre figyelsz, akkor mást nem tudsz tenni.. Égezni nem azabad
Amikor megszületik vissza áll.
Előbb nézd meg, hogy valóban nem viszel-e több kalóriát be, mint kell
Bocs b..dmeg,hogy fel mertem tenni egy kerdest a gyakorikerdesek.hu oldalon :D komolyan mondom nem tudom mit pattogtok itt egybol,mert valaki olyat kerdez,amit ti ,,jobban tudtok". Gratulalok a tudashoz a kioktato,lenezo hangnemert meg jar a szegenysegi bizi -.-
Nyilvan keresem az okat mitol hizok,mikor elotte meki meg egyeb szar kajakat ettem azota napi 3x kis mennyisegben egeszseges kajat meg gyumolcsot eszek. Arrol nem is beszelve a refluxom miatt nem is tudok ,,zabalni" ugyhogy a mennyiseg meg talan kevesebb is de jobb minosegu...szoval k...ara orulnek ha ezt a stilust,amivel itt oktatjatok nehanyan a nepet megtartanatok magatoknak vagy a nem huztam gumit lehetek-e terhes kerdesek ala.
Az ertelmes valaszokat koszonom,felreertes ne essek nem azzal van baj ha nincs igazam a gyanummal kapcsolatban hanem a stilussal.
Nem is olvasom ez utan a valaszokat,nyilvan nem vagyok kivancsi ilyen proli megnyilvanulasokra sziasztok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!