Szerintetek ciki, ha az első két gyereket egy dokinál szültem, és most a harmadikat sajnos anyagilag nem tudom finanszírozni? Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Előző két terhességnél még nem volt magánrendelése a dokinak, viszont mi így is adtunk neki az elsővel folyamatosan minden vizsgálatnál keveset, a másodiknál szülés után egy nagyobb összeget.
Mára már van magánrendelése. A honlapján megnéztem az árlistáját..... Hát mit ne mondjak elég húzós összeg kerekedik ki a szülésig. Éppen nehezed, de meg tudnánk oldani, viszont az a helyzet, hogy nem is akarok ennyi pénzt kidobni.
2018. jan. 31. 12:25
21/22 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, hogy te mennyit foglalkozol vele, bár más is megteszi na mindegy, mert gondolom azért a te gyerekeid is fognak intézménybe járni, úgyhogy cirka ugyanannyi időt fogsz te is velük tölteni. Viszont előfordulhat, hogy valami probléma lesz valamelyik gyerekkel, nálunk figyelemzavar van, átlagon felüli intelligencia, jó magatartás. Viszont ha nem szeretném, hogy kudarc érje az iskolában, akkor most fejleszteni hordom havi 45 ezer forintért, ezt én otthon nem tudom megoldani. A másik fele, hidd el, a gyereked is akarna majd különórára járni, mert te már egy idő után nem fogod tudni megadni neki azt, amit egy közösség. Úgyhogy, ha te most nem állsz jól anyagilag, akkor jelenleg a másik 2 gyereked elől veszed el a lehetőségeket. Nekünk is van házunk, nyaralónk a Balatonnál, 4 autó és mégis volt, hogy a bejövő pénzünk kevesebb volt, na most a nyaraló küszöbét nem nyalogathattuk, ezért nálunk a bankbetét a biztonság.
22/22 anonim válasza:
Ohh, b+.
Hagyjuk már ezt a szr dumát, hogy a te gyereked milyen fontos dolgot kap tőled! Minden szülő a legjobbat igyekszik adni a gyerekének!
Érdekesen látod a világot, de gondolom inkább a sértődöttség mondatja ezeket veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!