Szerintetek ciki, ha az első két gyereket egy dokinál szültem, és most a harmadikat sajnos anyagilag nem tudom finanszírozni? Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
Előző két terhességnél még nem volt magánrendelése a dokinak, viszont mi így is adtunk neki az elsővel folyamatosan minden vizsgálatnál keveset, a másodiknál szülés után egy nagyobb összeget.
Mára már van magánrendelése. A honlapján megnéztem az árlistáját..... Hát mit ne mondjak elég húzós összeg kerekedik ki a szülésig. Éppen nehezed, de meg tudnánk oldani, viszont az a helyzet, hogy nem is akarok ennyi pénzt kidobni.
Kérdésedre válaszolva, nem ciki!
Jól megmaradtál akkor az emlékezetében! Én is magándokihoz jártam mindkét terhességem alatt. Sokat beszéltünk telefonon, ha a kórházba hívott is kifizettük a díját, magánba meg a díjon felül is adtunk. Kapott ajándèkokat, drága italokat. Szülés után meg neki, a szülésznőnek es a nővéreknek is toronyórát láncostól külön a férjem, a szüleim, anyósomék. Túlzásba estek nagyon, hiába mondtam ne!Ettől függetlenül nem tudja ki vagyok, ha felhozom ki vagyok, nála szültem, a akkor mutassak képet, de le merném fogadni fogalma sincs. Évente egyszer megyek szűrésre szóval megertem. Ha a harmadikat várnám és máshoz mennék se hiszem, hogy érdekelne.
De tudjuk, mivel jár 1,2 vagy 3gyerek!
Ezèrt nem èrtjük, hogy akinek mèg orvosra sem telik, pedig korábban telt, az miért vàllal 3.gyereket?
Most már kicsit elég a vádaskodó válaszokból! Köszönöm nem ezekre vagyok kíváncsi!
A kérdés alá leírtam, hogy éppen meg tudnám oldani, de nem akarok annyi pénzt kidobni az ablakon. Valószínűleg azért mert az első két terhességből okulva, nem kaptam annyi pluszt amennyit fizettem.
Senkire nem tartozik az anyagi helyzetem. Valószínű, hogy sokkal jobb nekem, mint az ilyen válaszolóké.... :/
Azért tartunk ott a családommal ahol, mert megnézem, hogy mire költök, és ha feleslegesnek gondolok valamit, akkor nem veszem meg! Nem tudom hányan tudnak 30 évesen felmutatni 1 70 nm-es lakást, egy 150 nm-es házat, 2 családi autót nah meg két gyereket!!!
Sajnálom aki nem ért velem egyet, de nem is kell!!!
Valaki úgy él, hogy minden pénzét feléli, mi inkább előre gondolkodunk. Ez a kérdés is ennek a szüleménye volt!
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszolók kommentjét! Sokat segítettetek!
Szerintem mindez legyen az én problémám.....
Sajnos nagyon sok ilyen ember válik szülővé, és emaitt olyan a rengeteg gyerek amilyen.
Szerintem nem pénz kell a gyereknek, (persze az is kell) de legfőképpen IDŐ!!!!
Míg a te gyereked magánórákrafog járni, idegen emberek fogják tanítani, (mert te nem érsz rá mert pénzt keresel),meg délután meló után berakod a tv elé, hogy hagyjon téged békén, mert elfáradtál és ki kell pihenned magad, mert holnap folyt. köv., addig az én gyerekem a legfontosabbat kapja meg tőlem, hogy hasznosan töltöm vele az időt. De ez meg legyen a te problémád!
Én feltettem egy kérdést! Nem azt vártam, hogy ítélkezzetek, bíráljátok a döntéseinket. Szerencsére kaptam arra is választ, így a témát szerintem kellőképpen kimerítettük!
Köszönöm!
A te logikád szerint, ha anyuka és apuka munkanélküli, tehát 24/7ben a gyerekkel van, akkor az maga a mennyország a gyereknek, enni jó lesz a száraz kenyér, cipő meg elég egy 10 évre. ..
Kell pénz. Sok kell a gyerek neveléshez. Akkor is, ha nem luxus dolgokra költesz. Picinel a pelus 15 minimum, lehet hogy tápszer kell neki, gyógyszerek, ruhák, stb. Sokkal nagyobb költség lesz, mint a maganorvos, ezért nem érthető, hogy miért az anyagi oldalt hoztad fel. A te dolgod, neked kell megoldani. A gyerek meg születik akkor is, ha az ügyeleteshez jár valaki terhesgondozasra, meg akkor is, ha budai magánklinikán gondozzák. Az se biztos, hogy a maganorvos jobban csinálja, mint a tb-s. De ha azt írod, nincs pénz rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!