Védőnők, Anyukák illik adni a védőnőnek pénzt?
Figyelt kérdés
1 éves a Kislányunk. Sose hívom a védőnőnket, a kötelező havi státuszon veszünk csak részt, nem is Ő jön, hanem mi megyünk és 15-20 perc alatt végzünk. Nagyon kedves, segítőkész, de mindig olyan érzésem van, hogy "várja", hogy adjunk pénzt. Sajnos nem vagyok tisztában ezzel a dologgal, szokás adni Nekik pénzt?2017. nov. 7. 21:20
11/17 anonim válasza:
Én inkább azért fizetnék, hogy ne jöjjön.
12/17 anonim válasza:
A borravaló és a hálapénz azért nem ugyanaz. Biztos furcsán nézne rám a védőnő, ha a kezébe nyomnám az órabére 10%-át! Soha eszembe sem jutott fizetni neki. Sőt a szülésznőm is csak szülés után kapott pénzt, pedig bármikor fordulhattam, hozzá bármivel, még az éjszaka közepén is.
13/17 anonim válasza:
Dehogyis!
Nekem olyan borzasztó védőnő jutott, hogy eszembe nem jutna!
Egy alkesz banya, aki semmire nem jó, csak az időmet rabolja. Egy értelmes mondat nem jött még ki a száján, bármi van a gyerekorvosunkat kérdezem, ő egy tündér.
Fiam már 4,5 éves, 2-3 évesen konkrétan félt tőle...
A védőnőnek ez a munkája, hogy figyelje a gyereked fejlődését. Nem kell érte pénzt adni.
14/17 anonim válasza:
Én sem adnék neki pénzt. Inkább tukmálnám rá a kávét vagy teát, mert sose kér semmit :D
15/17 anonim válasza:
Ha nagyon értékelni szeretnétek a kedvességét és figyelmességét, akkor névnapján (vagy ha tudjátok a szülinapját) megköszöntitek egy minőségi bonbonnal. És akkor nincs hálapénz szaga a dolognak.
16/17 anonim válasza:
Én nem adtam és nem is fogok.
Az orvosokat is sokan azzal cseszték el,hogy nyomták nekik a pénzt.
Most meg már alapból elvárják,hogy adj nekik...
Pedig ők is kapnak fizetést
17/17 anonim válasza:
Eszembe sem jutott, hogy a védőnőnek adjak pénzt, és nem is fogok. A háziorvosomnak sem adok, és az asszisztensének sem mert éppen kiadja a beutalóimat ha kérem. Ez a dolga, ráadásul azért nem akkora erőfeszítés ez nekik, hogy bármi pluszot kapjanak érte. (Mert még ha a világ végén laknék és hóviharba, tornádóba is jönne, akkor elgondolkodnék, de amúgy...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!