Nem kaptam időpontot erre a hétre a nőgyógyászomhoz. Mit csináljak? Szigorúan kell venni?
A helyzet az, hogy pár hete voltam a nőgyógyászomnál. Volt 2 db pozitív tesztem. Korai terhesség, kb 5 hetes lehetett a baba akkor. Viszont azt nem tudta megállapítani, h méhen kívüli vagy belüli, így elküldött egy Hcg vérvételre. Aznap hívott az eredménnyel, hogy magas, ismételjük meg hétfőn is (szept.25én), akkor is magas volt és azt mondta, h menjek a sürgősségi ambulanciára, ahol egy kollégája megvizsgál, mert ha méhen kívüli, akkor műtét azonnal. Szerencsére a kolléga megvizssgált, mindent rendben talált. a Ppapíromra pedig azt írta, hogy 7-10 nap múlva kontroll. Most hívtam a nődokim asszisztensét, aki azt mondta, h nincs erre a hétre szabad időpont, csak jövő hét csütörtökre. Az már nem 7-10 nap, hanem 2 hét vagy ennyire ne vegyem ezt véresen komolyan? Minden rendben velem, nem görcsölök, nem vérzek, más dokihoz nem nagyon szeretnék menni.
Ti mit csinálnátok?
Elöször is, akkor kellett volna idöpontot kérni, amikor a vizsgálat volt, nem pedig ennyivel késöbb.
Másodszor elég valószínütlen, hogy ennyi késés problémás lenne, de ha túlságosan ideges vagy, akkor a "kollégánál" kérj idöpontot, megindokolva azzal, hogy a hivatalos orvosodnál nem megy.
Most láttam, hogy kérdezted, mi van velem, VELÜNK!
Május 26-án érkezik Luca!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!