Felesleges elmennem a saját nőgyógyászomhoz vagy mit csinálhatnánk?
Hiperstimulált lettem, de sikerült a terhesség. A meddőségi centrumban semmi infót nem mondanak, leletet nem adnak, annyit tudunk, hogy valamennyi folyadék van a hasban és valamennyire megnagyobbodtak a petefészkek. Ha több folyadék lesz, akkor leszívják (ezt a recepcios mondta). Mondjuk egyszer adtak leletet, de abban is rengeteg hamis információ volt.
De szörnyen szenvedek. Megkérdeztem, hogy milyen görcsoldót vagy fájdalomcsillapítót szedhetek. A válasz annyi volt, hogy terhesen talan nem kellene. Vérnyomásom és a pulzusom magas (itthon mérem), de azt mondták, beszeljem meg a háziorvossal. Ő meg azt mondja, hogy a hiperstimulacio miatt van és nem tud mit mondani ra, mert nem nőgyógyász. De valamit kezdeni kell vele. Azt sem tudjuk, hogy mennyire súlyos a helyzet. Táppénz javaslatot nem adtak, mert vizsgálat után szóltam, nem előtte. Mire felöltözök, már kész a recept, doki nincs ott, mert átmegy a másik vizsgálóba és köszönnek el. Vizsgálat előtt pedig le sem lehet ülni, ahogy belépünk, már küldenek öltözni.
A férjem elégelte meg a helyzetet és azt mondta, hogy menjünk el a saját dokimhoz. De még csak 4 hetes terhes vagyok, úgysem lat semmit. De megnyugtatna minket, ha nem egy 5 másodperces vizsgálat lenné és a kérdésekre választ kapnánk. Vagyis leginkabb a férjemet. Szerinte rossz kezekben vagyunk és fél, hogy nagyobb baj lesz. A magánrendelés díja nem számít, csak kiröhögtetni nem akarok magam, hogy 4 hetesen odaállítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!