Lombik programba OEP támogatott közben saját finanszírozás?
Szia
Nem. Ha befizeted a 100.000 ft akkor a többi rész egy alapítvány fizeti. Ha a fagyasztottat választod az kb 60-80 ezer ft. És akkor is megmarad a tb-s lombik lehetősége. És ha elfogy a tb-s akkor nem 250 ezer hanem 5-600 ezer :(
Én Kaális vagyok, ott úgy van hogy amíg nem használod el az 5 államit, addig "ilyen olcsó" ha saját költségeden végezteted a dolgot.
Nekünk egy fagyikánk volt, mi is saját költségen vállaltuk, épp ezért.
60.000 a FET, csak fizetned kell a vérvételekért, az UH-kért is........ Így mi 105.000Ft-ot hagytunk ott a FET-re, + gyógyszerek, de ott nekem nem kellett stimu előtte, spontán ciklusban kaptam vissza.
Megtapadt, így van még 4 állami lehetőségünk is, és most vagyok 34 hetes a kisfiunkkal :-)
Amíg van fagyitok, mindenképp én azt próbálnám, először államin, ha nem sikerül, akkor utána saját költségen.
A 3 hónapot egyébként érdemes kivárni, a testednek kell ennyi idő.
Sajnálom egyébként :-( Szorítok hogy a következő erősebb legyen!
Még annyi, hogy ki tudja miért, de ha az 5 államit elhasználod, utána baromi drága, én nem is ennyit, hanem 600.000-ezret hallottam kb. Szóval a 4 kihasznált állami után mindenképp érdemes nektek kifizetni, de olcsóbb a fagyi saját szebből mint a stimus lombik. Ezt is szem előtt kell tartani.
És azt is, hogy a fagyikák annyi mindenen mentek már át, sokszor azt mondják strapabíróbbak lehetnek........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!