Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Vérzés a Klion D-től?

Vérzés a Klion D-től?

Figyelt kérdés
32 hetes, hüvely gyulladásra kaptam Klion D hüvely tablettát, amit 5 nap alatt kell elhasználnom napi 2 tablettával. Először épp csak színes folyásom lett, narancssárgás. Most már véres kicsit. Csak a gyógyszer irritál vagy menjek orvoshoz? Nincs fogadottam és Fehérváron nem szeretik, ha fals gonddal mész.
2017. júl. 30. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
A Klion D-t úgy tudom nem ajánlott terhesség alatt. Én elmennék dokihoz, ügyeletre. Inkább szidjabak le, hogy semmiségért mentem, minthogy a gyerekemnek baja legyen.
2017. júl. 30. 22:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Természetesen tudta a nőgyógyász, hogy terhes vagyok és mégis ezt írta fel.
2017. júl. 30. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Indokolt esetben szedheto terhesen, gondolom itt indokoltnak latta a doki.

Enyhe veres folyast okozhat, mert felmarhatja a huvelyt. Viszont a terhessegre valo tekintettel en jeleznem orvosnak, ha huzzak a szajukat, ha nem. Inkabb menj be tizszer feleslegesen, mint hogy egyszer ne menj be, amikor baj van.

2017. júl. 30. 22:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Olyan a jellege mint a felvizezett vérnek, de most este találtam egy 2-3 mm-es alvadt vér darabot is.
2017. júl. 30. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az alvadt verdarab mar tulzas. En hasznaltam tobbszor, egyszer terhesseg alatt is. Akkor mondta a dokim, hogy minimalis ver lehet, egyeni erzekenyseg fuggvenye, de ennel tobb nem.

En felkeresnek azert egy orvost, hogy nezzen rad, jobb a biztonsag. Kicsi meg az a baba.

2017. júl. 30. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mennék dokihoz amilyen gyorsan csak lehet. Nehogy nyíljon a méhszáj és meginduljon a szülés.
2017. júl. 30. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, csinált ultrahangot és megvizsgált kézzel is. A gyógyszer marta fel a nyálkahártyát, az vérzik. Ettől függetlenül el kell használnom a maradékot is.
2017. júl. 31. 11:19
 8/9 anonim válasza:
Nektek is ennyire ki szárítja? Nekem is sajna :(
2017. nov. 24. 18:10
 9/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Hasonló problémával küzdök. Folyás miatt kell használnom a klion d 100 hüvelykúpot és sajnos vérzést tapasztalok, 17 hetes kismama vagyok. Orvos látott, a méhszáj zárt, baba jól van. De a vérzés nem múlik. Végig fennállhat a kúra alatt? Végig kell csinálnom.

2019. szept. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!