Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Jó orvos elavult uh-val, vagy...

Jó orvos elavult uh-val, vagy kevésbé jó, de modern rendelőben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az a gondom, hogy van egy nagyon jó, nagy tudású orvosom, viszont a magánrendelője botrányosan néz ki, ezer éves gépek, alig lehet látni valamit, egyáltalán nem költ semmire. Terhesgondozásra járok hozzá és a múltkor is szólt, hogy inkább menjek be az egyik sztk rendelésére (nagyon messze van tőlünk, több óra utazásra), mert nagyon rossz az uh gépe.

Felmerült bennem, hogy akkor mégis mi a fenéért járok magánba 10 ezerért, amikor járhatnék máshoz egy sima sztk-ba is ingyen, ahol normális, modern gépekkel tudnak megvizsgálni.

2017. júl. 5. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Jó orvos, jó rendelőben.

Hidd el, létezik! :-)

2017. júl. 5. 09:35
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Egy jó orvos költ az eszköztárra is. Nem akarlak megbántani, de akinek magánrendelője van, annak, ha tudatos szakember, telik jobb gépekre is. Ha nem érdekli, akkor ott már valami gond van. Ráadásul téged utaztat terhesen. Mitől is olyan jó orvos?

Jogos a felmerült kérdésed. Válaszold meg magadnak őszintén!

2017. júl. 5. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Egyetértek az előzővel: a jó orvos az eszközeire is ad. Az lehet, hogy amúgy jó szakember, de én személy szerint nem bíznék meg benne. Vagy azt csinálnám, hogy TB-alapon diagnosztizáltatnám magam és magánban elmennék a kezelésre.
2017. júl. 5. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Nem jo orvos az, amelyik a millioibol nem kolt eszkozokre, foleg egy ilyen szakteruleten, ahol az uh a lenyeg!
2017. júl. 5. 09:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért járok hozzá, mert tényleg nagy tudású orvos, az első terhességemnél is, amíg mások elővigyázatosságból ok nélkül rémisztgettek, ő mindig megnyugtatott, hogy minden rendben (kevesebb magzatvíz, rossz down lelet). Egyszerűen nem értem, hogy a rendelőjében miért ilyen ezer éves gépekkel dolgozik (a nyomtatója is rossz, még fotót sem kaptam a babámról a 7 hónap alatt).
2017. júl. 5. 10:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

az én orvosomnak nincs és soha nem is volt uh a magánrendelőjébe.

sokan járnak hozzá terhesgondozásra mégis, mert nagyon jó orvos. az uh-kat (akát terhes, akár egyén nőgyógyászati) a kórházban csinálja meg.

2017. júl. 5. 10:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk 5nőgyógyász van, egynek van uh a magán rendelőjében. Nála lehet mozizni, de a kötelező uh-kat ő is a kórházban végzi. Így én inkább nem is fogadtam orvost.

Ha te olyan helyen laksz, ahol nagyobb a "választék", keress egy olyan orvost, akinek jobbak az eszközei és mások jó véleménnyel vannak róla.

2017. júl. 5. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Akinek gépe sincs, az még "jobb". Az a kórház eszközeit használja magán célra.

Az pedig, hogy az orvosod rossz leletekre optimista, nem teszi jó orvossá. Tévedhetett volna.

2017. júl. 5. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

"amíg mások elővigyázatosságból ok nélkül rémisztgettek, ő mindig megnyugtatott, hogy minden rendben (kevesebb magzatvíz, rossz down lelet)."

Ettől nem lesz jó orvos. Oké, hogy végül neki lett igaza, de ez nem rajta múlt.

2017. júl. 5. 10:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ettől jó orvos? Inkább rémisztgessenek elővigyázatosságból, legalább tudom, hogy menni kell és nézetni, ellenőriztetni, csináltatni a vizsgálatokat, mint valaki az elavult szarjával mindenre rámondja, hogy jaj semmi baj nincs, aztán meg majd nem lesz segítségnek, mikor meg kell birkózni vele.
2017. júl. 5. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!