Akik SZTK-s rendelésre járnak (és nincs fogadott orvos), azokhoz lenne pár kérdésem?
Amíg gondozásra jársz addig nagy baj nem történhet.
Olyanokat tapasztaltam már(nem szülészettel kapcsolatban), hogy az orvosok nem szeretnek egymás munkájába belekontárkodni és egy panasszal egy orvoshoz "szabad" járni.
Ezt onnan tudom, hogy volt már egy orvosváltásom és nagyon lecsesztek(szerintem jogtalanul, mert egyébként is régen voltam már és tiszta lappal akartam kezdeni, másrészt elvileg szabad orvosválasztás van, harmadrészt meg nem tökmindegy kihez megyek?)
Gondolom amikor UH-n vagy és utána mész kontrollra, akkor nem egyszerre rendelnek a dokik. Talán még jobb is ez, mert több szem többet lát.
Ciki nem ciki, engem nem érdekelt, amíg jól bánik velem. :D Amúgy meg ha kérdi, akkor igen volt uh, megkérdezem tőle, hogy kéri a leleteket?
Terhességem felében költöztünk vissza Mo-ra. Első orvosi bejelentkezésemnél az uh-ra, azt kérdezte az asszisztens h melyik dokihoz akarok menni? Mondom neki, amelyik hamarabb fogad. Mondja, h de ő nem szüleszt. Mondom nem baj az, nem is akartam felkérni. Nem csinàltak utána belőle problémát, mikor letisztáztam.
Gyereket túlhordtam, befektettek. Első kérdés: Ki az orvosom. Mondom az egész személyzet a rendelkezésemre áll. :)
Nem bántam meg, jobban foglalkoztak velem, mert nem volt az, hogy más betegéhez nem nyúlunk...stb.
Ne aggódj, ez csöppet sem ciki. Én is Sztk-ba járok, és volt, hogy el kellett mennem hirtelen másik orvoshoz, mert aki az Sztk-ban rendel, beteg volt, és nem volt rendelés. Nem volt kellemetlen utána. Sőt, egyik alkalommal mondta is az orvos, hogy ha épp máshol vagyok, amikor az x. ultrahang ideje van, akkor menjek el máshoz (úgy volt, elutazunk, és rákérdeztem).
Semmit ne érezz kellemetlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!