Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Van más is, akinek nem szokta...

Van más is, akinek nem szokta megmérni a védőnő a haskörfogatot?

Figyelt kérdés
Igazából nem zavar, mert látszik, hogy növekszik, csak itt olvasom sokszor, hogy ezt is kellene mérni. Csak kíváncsi vagyok, másnál hogy van ez.
2017. jún. 29. 14:27
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

szia! Védőnő vagyok. Májusban államvizsgáztam, pont gyakorlati részen a várandós gondozást húztam, ott csináltam, mert régimódiak a tanárok,DE! várandós gondozási rendeletben sincs benne, sőt ahogy előttem valaki írta, amióta ultrahang vizsgálat van, nincs jelentősége. Különben a terep gyakorlaton sem mérte egy oktató védőnő sem, sőt még az államvizsgáztató védőnő sem, csak a vizsgabizottság többi tagja miatt kellett megmérni.

Remélem tudtam egy kis információt nyújtani!

Nagyon boldog babavárást kívánok! :)

2017. jún. 29. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Off: igen, legalább kérdezők megnyomhatnák a zöldet, ha kérdeznek. Az ész nélküli lepontról nem is beszélve.
2017. jún. 29. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:
soha nem mérte
2017. jún. 30. 13:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Először is, köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak.

Eddig azért nem pontoztam, mert most jutottam újra a gép elé. (Miért hiszi azt mindenki, hogy a kérdező szokott lepontozni?)

Most, hogy ideértem, nyomtam is a zöld kezeket, direkt néztem, van akinek így sem írt ki semmi százalékot, másnak meg igen. Korábban már volt egy másik kérdésnél (nem az enyémnél) egy hasonló vita, ott mondta valaki, hogy nem egy értékelés alapján kap százalékot a válasz, hanem X embernek kell értékelni és csak azután ír ki valamit. Egyszer velem is volt úgy, hogy nyomtam a zöldet egy válaszra, ahol eddig nem volt semmi százalék, erre kiírja, hogy 51%-ban hasznos.

Lehet, hogy én nem értem, de minek gyűjtögetni a pontokat? Akinek túl kevés kizárják vagy jutalmat kap akinek sok? Tényleg érdekel.

2017. júl. 1. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!