Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Párom bejöhet velem tanácsadás...

Párom bejöhet velem tanácsadáskor a védőnőhöz?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 05:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Persze
2017. jún. 21. 06:23
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Be, de minek? Az UH-kon kívül, ahol látja a leendő gyerekét, szerintem semmilyen vizsgálat nem érdekes az apuka számára az egész terhesgondozás alatt. Te sem mész vele be a fogorvoshoz, ő minek nézi, hogy neked megmérik a vérnyomásodat, meg a haskörfogatodat?
2017. jún. 21. 06:25
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Persze. A mi védőnőnk kifejezetten örül is neki. Első alkalommal úgyis kérdezi, hogy az apuka családjában van-e ismert betegség.
2017. jún. 21. 06:27
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
Be, de tényleg uncsi... Az én férjemmel akkor találkozott a védőnő, amikor kijött házhoz, akkor viszont örült neki, hogy őt is megnézhette magának.:)
2017. jún. 21. 06:36
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem mindenhol mas a tanacsadas.

Engem az 1. alkalomra elkisert a parom, kapott O is papa fuzetet, meg ugye valaszolt az O csaladjat erinto egeszsegugyi kerdesekre.

En pl nem tudtam az anyukaja korabbi betegsegerol, meg sem fordult a fejemben hogy ilyenekrol kerdezzem...szoval vegulis nem volt haszontalan, hogy ott volt..

Nem tudom miert estek neki sokan a kerdezonek (olyan hiszterikus nehany valasz). Miert ba azj, ha az apa tamogatja az anyat, es szeretne reszt venn O is az ilyen alkalmakon, vagy tajekozodni?

Majd eldonti hog kesobb is reszt kivan-e venni vagy sem, vagy hogy neki mennyire lesz unalmas vagy nem....

2017. jún. 21. 07:19
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen felesleges.
2017. jún. 21. 07:27
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Igen! Bemehet. Velem szinte mindig bent volt. Mivel ő vitt kocsival, teljesen mindegy lett volna h bent vár, v kint a váróban.

És persze néha volt kérdése is 😊

2017. jún. 21. 07:36
 8/13 babyboom567 ***** válasza:
92%
Velem is volt bent,nem mindig,de akkor ő is kérdezgetett dolgokat.Azért nem jött mindig,mert dolgoznia kellett,de mondta,hogy jött volna szívesen.
2017. jún. 21. 08:03
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha amúgy is ráér és menne veled akkor persze, de mondjuk ezért szabira jönnie teljesen felesleges.
2017. jún. 21. 08:17
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Nálam bent volt, amikor először mentünk a védőnőhöz. Legalább ő is megismerte és tudott olyanokra válaszolni, hogy milyen betegségek vannak/voltak apuka családjában. (Oké, hogy erre később is lehet válaszolni, de azért jó volt, hogy ott letudtuk.)

Másik, hogy az ő gyereke is, most ha 1-2 alkalommal úgy alakul, hogy van ideje elmenni veled, akkor miért ne menne, ha meg nincs ideje, akkor nem megy.

2017. jún. 21. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!