Párom bejöhet velem tanácsadáskor a védőnőhöz?
Szerintem mindenhol mas a tanacsadas.
Engem az 1. alkalomra elkisert a parom, kapott O is papa fuzetet, meg ugye valaszolt az O csaladjat erinto egeszsegugyi kerdesekre.
En pl nem tudtam az anyukaja korabbi betegsegerol, meg sem fordult a fejemben hogy ilyenekrol kerdezzem...szoval vegulis nem volt haszontalan, hogy ott volt..
Nem tudom miert estek neki sokan a kerdezonek (olyan hiszterikus nehany valasz). Miert ba azj, ha az apa tamogatja az anyat, es szeretne reszt venn O is az ilyen alkalmakon, vagy tajekozodni?
Majd eldonti hog kesobb is reszt kivan-e venni vagy sem, vagy hogy neki mennyire lesz unalmas vagy nem....
Igen! Bemehet. Velem szinte mindig bent volt. Mivel ő vitt kocsival, teljesen mindegy lett volna h bent vár, v kint a váróban.
És persze néha volt kérdése is 😊
Nálam bent volt, amikor először mentünk a védőnőhöz. Legalább ő is megismerte és tudott olyanokra válaszolni, hogy milyen betegségek vannak/voltak apuka családjában. (Oké, hogy erre később is lehet válaszolni, de azért jó volt, hogy ott letudtuk.)
Másik, hogy az ő gyereke is, most ha 1-2 alkalommal úgy alakul, hogy van ideje elmenni veled, akkor miért ne menne, ha meg nincs ideje, akkor nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!