Nagyon nagy baj ha csak tenyleg a legszuksegesebb vizsgalatokra megyek el?
Orvos fobiam van . Mar elore rettegek panikolok ha tudom h mennem kell. Egy egyszeru recept iras is kinszenvedes nekem.
Mi az ami feltetlen szukseges egy terhesseg alatt?
Mi a legkesobbi elso idopont amikor mar tenyleg el kell menni.
Panikrohamokkal lehet szulni ?
Megengedett e ilyen esetben az otthon szules ?
Vegre sikerult es pozi lett de mar elore felek!
Ne aggódj,mert ha nem szükséges menned, nem is fognak hívni. Nem tudom, hol tartasz, de a 12. héttől engem hathetente hívtak, azt meg ki lehet bírni.
Pánikbetegség miatt, ha van orvosi papírod róla, talán belemennek a császárba, de az otthonszülés elég önző és felelőtlen a fóbiád miatt, mert ott a baba élete a tét.
Elso ...
Meg vagy huzatva ? Csaszarozzanak meg csak h meg tobbet keljen bent lennem ??? Konkretan a szulessel nincs bajom
Az orvosok rendelok korhazak ami baj. Erre azt javaslod h fixen legyek bent 4-5 napot ???
Azt mar tudom h par orara utana siman haza mehetek, ha problema mentes a szules.
3.as
Jarok dokihoz a panikbetegsegem miatt igen ez alap.
De meg mindig nem irta le senki h pontosan mikor hagy vizsgalat van.
Help.mennyit kell tulelnem ?
Ha egészséges a magzat és semmi baj sincs, akkor tulajdonképpen felesleges is menni. Ha beteg a baba, akkor van értelme. Csak ugye ezt előre nem lehet tudni, emiatt kell járni.
Elvileg nagyon kevés vizsgálat van:
1. terhesség megállapítása
2. 12 hetes uh
3. 24. hetes uh
4. azt hiszem 32 hetes uh
5. az utolsó 3 hétben nst, de azt a szülésznők végzik
Na most ha magán orvoshoz jársz, többször kell menni, pl. a leletekért, vagy a biztonág kedvéért csinál kenetvételt. Ugye van még 2 vagy 3 vérvétel, azt nem orvosok végzik, de sok helyen az orvos adja rá a beutalót. Nálunk pl a védőnő adja. Nincs fogadott orvosom, a leleteim a védőnőhöz érkeznek, előző terhesség alatt volt fogadott, akkor is a védőnőhöz érkeztek a leletek, de sok helyen ha magán doki van, akkor külön el kell menni hozzá az eredményekért. Szóval ezt előre nem lehet megjósolni, hogy hányszor kell menned.
6os
Itt azt mondtak telefonba h 4 ora megfigyeles utan ha a gyerekorvos nyilatkozik akkor siman haza lehet menni, gyerekkel egyutt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!